Tudor, chemat la Comisia de Disciplina dupa ce a semanat discordia la Chiajna. Ce explicatii are arbitrul pentru evenimentele de la Dinamo - Chiajna

Tudor, chemat la Comisia de Disciplina dupa ce a semanat discordia la Chiajna. Ce explicatii are arbitrul pentru evenimentele de la Dinamo - Chiajna

"Vezi ca fundasii tai centrali sunt blat, cer rosu la fiecare faza". Asta i-ar fi strigat Alexandru Tudor lui Adrian Falub, antrenorul Chiajnei, la meciul Dinamo 4-0 Concordia.

Un meci in care Dinamo a parut ca s-a impus fara drept de apel s-a transformat dupa ultimul fluier intr-un mega scandal, cu acuzatii dure si, mai nou, cu urgente convocari la Comisii.

Alexandru Tudor i-ar fi strigat lui Adrian Falub, antrenorul Chiajnei, ca ar fi bine sa ii inlocuiasca pe fundasii centrali Mamele si Tincu pentru ca acestia fortau incasarea unor cartonase rosii.

De cealalta parte, Mamele l-a acuzat pe Alexandru Tudor ca ii incuraja pe dinamovisti din teren si ca lauda jocul acestora.

La doar cateva zile dupa ce la Chiajna a fost semanata discordia, Alexandru Tudor va trebui sa dea explicatii in fata Comisiei de Disciplina.

Centralul, care a vorbit pentru site-ul FRF despre evenimentele de la meciul din weekend, a fost chemat pentur a explica discutia avuta cu cei de pe banca tehnica a Chiajnei si pentru a lamuri de ce nu a trecut toate detaliile in raportul de arbitraj.

"In momentul in care un arbitru sesizeaza incorectitudini in interiorul suprafetei de pedeapsa inaintea fazelor fixe, este indicat, conform scarii de preventie, ca el sa urmeze o serie de pasi: avertisment personal, atentionare semipublica pentru un jucator sau grup de jucatori, separarea de grup a jucatorilor in cauza si atentionarea publica a acestora si discutie cu capitanul echipei. Dupa ce am epuizat toti acesti pasi fara a vedea o reactie din partea jucatorilor atentionati am ales sa comunic cu antrenorul echipei oaspete, procedura fiind una eficienta, pentru ca, dupa interventia sa verbala asupra propriilor jucatori, am sesizat clar disparitia incorectitudinilor. Mentionez ca si pe jucatorii echipei gazda i-am atentionat atunci cand am remarcat o succesiune de incorectitudini de acelasi tip", spunea Tudor in urma cu doua zile pentru site-ul FRF.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Românii vor să scape de pandemie. Peste 8.000 de oameni s-au vaccinat la maratonul din București
BRAT
Modifică setările cookies