TREI jucatori pot spune "adio" Stelei la jumatatea turului: Tahar e deja OUT, Radoi e gata sa renunte si la alti fotbalisti

TREI jucatori pot spune "adio" Stelei la jumatatea turului: Tahar e deja OUT, Radoi e gata sa renunte si la alti fotbalisti

Dupa ce au anuntat ca se vor desparti de algerianul Tahar, sosit in urma cu doar doua luni, stelistii sunt gata sa renunte la inca doi fotbalisti.

"Mi-a spus Mirel de Iancu, am inteles ca a vociferat pe la antrenament si l-a pus sa se antreneze separat", a spus Gigi Becali chiar inaintea meciului cu Viitorul, explicand astfel motivele pentru care tanarul fotbalist nu a fost nici macar retinut in lot.

Patronul Gigi Becali a anuntat ca, pe langa Iancu, alti doi fotbalisti ar putea parasi Steaua. Daca despre Tahar se stia deja, noutatea e ca si haitianul Alcenat, sosit cu surle si trambite, a ajuns pe lista neagra.

"Alcenat nu pune piciorul si nu i-a placut lui Mirel, asa ca l-a lasat si pe el in afara lotului. El cauta acum o echipa ideala, incearca mai multe tactici. Ne permitem, campionatul e lung", a dezvaluit patronul campioanei Ligii 1.

In fine, acesta a confirmat inca o data ca Tahar nu mai intra in vederile Stelei.

"Tahar nu mai e problema mea, trebuie sa-si gaseasca echipa", a incheiat Becali.

VIDEO PROTVPLUS.RO

INTERVIU. Ministrul Economiei, Claudiu Năsui: „Prețurile de pe litoralul românesc sunt foarte mari”
BRAT
Modifică setările cookies