VIDEO EXCLUSIV "Trebuie să stai departe de el". Ciprian Marica nu l-a 'iertat' pe MM Stoica: ce a comentat despre comportamentul oficialului FCSB

Universitatea Craiova - FCSB 0-1 | Mihai Stoica nu s-a putut abține după fluierul de final al partidei din Bănie. Managerul general al FCSB-ului s-a bucurat excesiv la tribuna oficială a stadionului ”Ion Oblemenco”, alături de apropiații săi.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Mai 2022, 12:44
Data actualizarii: Luni 09 Mai 2022, 13:00

Acesta s-a urcat chiar și pe gard și a celebrat victoria alături de fanii FCSB-ului, aflați în sectorul rezervat oaspeților. Un steward a încercat să-l calmeze pe oficialul FCSB-ului, dar fără succes.

Ciprian Marica a comentat reacția lui Mihai Stoica, explicând că acesta trăiește la maxim fiecare meci, fie că este vorba de înfrângeri sau victorii. 

"La euforia lui Mihai Stoica te aștepți, când pierde, să bată vreun suporter. Când se câștigă, se bucură cu ei. Așa e Mihai. Face parte din adrenalina jocului. Așa e firea lui, se bucură excesiv. Și când e supărat te aștepți să-ți dea una. Trebuie să stai departe de el. Face deliciul publicului, trăiește intens fiecare moment", a declarat Ciprian Marica la PRO ARENA

CFR Cluj (54p) va juca în următoarea etapă cu Universitatea Craiova, acasă, în timp ce FCSB (52p) va evolua contra lui FC Voluntari, în deplasare. În ultima etapă a campionatului, cele două se vor întâlni în meci direct, cu bucureștenii gazde.

Gigi Becali, reacție acidă despre schimbările lui Toni Petrea

Într-o intervenție în emisiunea "Ora exactă în sport" de la PRO ARENA, Gigi Becali a comentat în stilu-i caracteristic decizia lui Petrea.

"Petrea a făcut o mutare nejustificată, nu avea nicio logică, stai, mă, îl bagi pe Mamut?! L-aș fi băgat, dar nu are logică, cum a zis Ciprian (n.r. - Marica, aflat în studio), mai bine bagi fundașii centrali.

Mai bine îl bag pe Mamutu, că Ianis nu făcea faza defensivă, era cam amețit, așa ce a spus Toni Petrea: stai să îi scot pe ăștia doi (n.r. - Ianis Stoica și Octavian Popescu) și bag doi atacanți (n.r. - Ivan Mamut și Andrei Dumiter)", a explicat patronul lui FCSB la PRO ARENA.

Modifică setările cookies