Adrian Porumboiu ASA Targu Mures Astra Giurgiu Sebastian Coltescu Liga 1

"Trebuie sa fii tembel! Asta nu e o explicatie nici macar pentru idioti!" Porumboiu il face praf pe Coltescu dupa gafa cu Astra

Porumboiu il ataca pe arbitrul Coltescu, dupa ce a gafat incredibil la meciul dintre Astra si ASA.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Mai 2015, 16:18
Data actualizarii: Luni 25 Mai 2015, 16:18

Coltescu l-a eliminat pe final pe Junior Morais, dupa ce jucatorii au sarit la bataie intre ei, dar jucatorul nu a iesit de pe teren si a jucat pana la final.

Coltescu a explicat gafa, declarand ca eliminarea initiala fusese o greseala corectata la semnalizarea unui asistent.

Porumboiu il critica si pentru eroare si pentru explicatie:

"Culmea, pentru prima oara pot sa spun ca mi-a placut cum a arbitrat, pana la faza aia. Apoi a procedat exact cum nu trebuie sa faca un arbitru. Se plimba cu cartonasul rosu in mana, vizibil, l-a si indicat catre jucatorul in cauza..."

Trebuie sa fii un pic tembel ca arbitru ca sa nu stii cand arati rosu cu atata claritate, cel mai clar rosu pe care l-a acordat a fost la numarul 13 de la Astra, Junior Morais"

"Din pacate, regulile jocului regulamentar sunt facute pentru oameni normali, nu pentru idioti. Nu putea sa prevada ca va veni un arbitru si va continua jocul cu un jucator eliminat. Ce decizie sa ia o comisie acum!?"

"Nu dai un  cartonas rosu pe crezut. Asta nu e explicatie nici macar pentru idioti. Macar spunea ca a gresit decat sa ne prosteasca asa", a declarat Porumboiu la Dolce Sport.

Modifică setările cookies