Liga 1

'Coltescu trebuie dat exemplu de cum sa NU arbitrezi! a fost o MIZERIE!' Porumboiu despre fazele dupa care stelistii au INNEBUNIT

Stelistii l-au facut praf pe Coltescu dupa inca un meci in care au simtit ca arbitrajul i-a impiedicat sa ia punctele. Steaua - Chiajna s-a terminat 2-2.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Mai 2015, 11:11
Data actualizarii: Luni 11 Mai 2015, 11:32

Fostul arbitru international Adrian Porumboiu spune ca stelistii au toate motivele sa fie nemultumiti. 'Coltescu a facut praf meciul!' - spune Porumboiu.

"Coltescu a incurcat ambele echipe. Marele dezavantaj a fost in dreptul Stelei. Dupa ce a dat un penalty inexistent Stelei - nici nu pot sa-l comentez, au fost niste faze in care a dezavantajat clar Steaua. In repriza a doua a vrut sa echilibreze, cu ghilimelele de rigoare, dar a facut totul praf. Sunt niste atacuri ale Stelei pe partea stanga la care va cruciti, nu va vine sa credeti ce face Coltescu.

Penalty-ul Chiajnei e acordat corect, dar lovitura libera de la golul de 2-1 pentru Chiajna e data aiurea. E o evolutie buna pentru cursurile arbitrilor, trebuie dat exemplu pentru cum nu se arbitreaza. Nu stiu ce a fost in mintea lui, e pacat ca unii il apara si ca sunt partasi la o mizerie de arbitraj. Coltescu a avut talent, dar nu e suficient", a atacat Porumboiu la Sport.ro.

Modifică setările cookies