Sebastian Coltescu Astra Superliga

In miezul noptii a venit EXPLICATIA lui Coltescu dupa scandalul MONSTRU de la Giurgiu! De ce nu l-a eliminat pe Morais

In minutul 86 s-a declansat NEBUNIA la Giurgiu! A fost bataie generala pe gazon, dupa un atac al lui Ivan Gonzalez asupra lui Burescu.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Mai 2015, 09:07
Data actualizarii: Luni 25 Mai 2015, 09:07

Arbitrul Coltescu a aruncat cartonasele in toate directiile. Morais a fost primul care a vazut 'rosu', insa fundasul n-a iesit de pe teren. Explicatia deciziei lui Coltescu a venit doar la cateva ore dupa meci. Jucatorul Astrei a continuat sa joace dupa ce lui Coltescu i-a fost semnalat in casca de catre aditionalul Istrate ca Morais nu l-a lovit cu pumnul pe Stancioiu.

Gonzalez, Ben Youssef si Laban au fost eliminati in timpul partidei de la Giurgiu. La fel i s-a intamplat si lui Viciu, portarul de rezerva al lui ASA, care a trebuit sa paraseaca banca inainte de finalul jocului.

"Dupa cele petrecute in teren, Coltescu i-a dat cartonas rosu lui Morais pentru ca a crezut ca jucatorul i-a dat un pumn in gura lui Stancioiu. Arbitrul aditional, Dragos Istrate, i-a transmis in casca faptul ca Morais nu a facut nimic, doar l-a imbrancit, si nu nu trebuie eliminat. Imediat, Coltescu a revenit asupra deciziei si, inainte de a relua jocul, a anuntat jucatorii care treuie sa paraseasca terenul. Cum revenise asupra deciziei cu Morais, fotbalistul a continuat sa joace, normal!", a spus o sursa apropiata lui Coltescu pentru Dolce Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!