Superliga

Coltescu sau HOTESCU? Erori imense facute de central la ambele goluri ale Concordiei! Cele patru faze care pot decide titlul

Sebastian Coltescu a avut 4 faze incinse la Steaua - Chiajna.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 10 Mai 2015, 22:25
Data actualizarii: Duminica 10 Mai 2015, 22:43

Steaua continua sa sufere in lupta pentru titlu. Echipa lui Galca a deschis scorul in meciul cu Chiajna dupa un penalty pe care jucatorii oaspeti l-au contestat.

1. Penalty pentru Steaua - decizie corecta

Chipciu a intrat in careu pe partea stanga si a centrat in 6 metri. Mingea a fost respinsa de fundas insa acesta l-a forfecat pe Chipciu, prinzandu-i ambele picioare prin alunecare, decizia centralului parand a fi una corecta.

2. Penalty pentru Chiajna - decizie corecta

Lucrurile nu au stat la fel in faza din care a egalat Chiajna. Faultul lui Guilherme la Florea a fost in careu, chiar daca impresia este ca lovitura este in afara suprafetei de 11 metri. Jucatorul Chiajnei are piciorul pe linia careului iar lovitura lui Guilherme este in genunchi, pe linia careului. Decizia corecta: penalty!

3. Repetarea penalty-ului ratat de Chiajna - decizie gresita (Concordia egaleaza)

Greseala evidenta a lui Coltescu este la faza in care Chiajna rateaza in prima faza penalty-ul. Acesta i-a pus pe oaspeti sa repete lovitura desi Cojocaru a aparat sutul. Motivul? Varela ar fi intrat in careu. Imaginea din momentul sutului arata faptul ca Pena este intrat cu un pas in careu iar Varela cu un picior. In cazul in care jucatori de la ambele echipe intra in careu, lovitura nu se repeta. Decizie gresita luata de Coltescu. Chiajna a egalat la a doua executare.

4. Lovitura libera pentru hent - decizie gresita (Concordia face 2-1)

A doua greseala mare a lui Coltescu este la al doilea gol al Chiajnei. Acesta a dat hent si lovitura libera la o faza la care Tosca a oprit mingea cu pieptul. Inca o decizie gresita luata de Coltescu. Chiajna face 2-1 din aceasta lovitura libera.

Sursa foto: Dolcesport

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!