Transferurile Stelei sunt contestate! "De banii astia luau un atacant bun, pe un salariu de 300.000 de euro!" Care e problema:

Autor: Sport.ro
Luni 23 Septembrie 2013, 17:52

	Transferurile Stelei sunt contestate! "De banii astia luau un atacant bun, pe un salariu de 300.000 de euro!" Care e problema:

Dinamo – Sanatatea, marti 20:30, IN DIRECT Sport.ro! Vezi AICI cand joaca Steaua, Rapid si U Craiova - Petrolul! Bate Cupa!

Steaua a facut mai multe mutari in vara asta: i-a adus pe Kapetanos, Varela, Neagu si Piovaccari, asta in timp ce am vazut si plecarea rasunatoare a lui Vald Chiriches, pe 8,5 milioane de euro.

Chiar si asa, daca stam sa ne gandim ca Varela a ajuns de la Vaslui ca sa fie la un moment dat inlocuitorul lui Chiriches (el sau Gardos), nu toata lumea e multumita.

Normal, adversarii si-au spus cuvantul, mai ales despre Varela:

"Daca este adevarat ca s-a dat un milion de euro pe Varela... Cu un milion luai un atacant. Adica, la banii astia gaseai un atacant liber de contract, sa poti sa-i dai 500.000 la instalare si un salariu de 300.000 de euro pe an", a spus Dinu Gheorghe, conducator la Astra Giurgiu, citat de Dolce.

Pentru Varela inca nu a venit momentul debutului. Chiar Reghecampf vorbea duminica seara despre faptul ca fundasul central va primi la un moment dat o sansa, iar cel mai probabil va fi la partida din Cupa, cu Avantul Barsana, LIVE la PROTV, joi de la 20.30.

Lista țărilor „verzi” a fost actualizată de Guvern. Ce state au impus restricții românilor
BRAT