Transferul lui Kapetanos la Steaua se poate face in urmatoarele ore: CFR i-a reziliat contractul, Reghe il cere urgent! Ce spune grecul:

Autor: Sport.ro
Luni 05 August 2013, 06:56

	Transferul lui Kapetanos la Steaua se poate face in urmatoarele ore: CFR i-a reziliat contractul, Reghe il cere urgent! Ce spune grecul:

►Rrrraaaul Ruuusescu pe Teatrul Viselor: Man United – Sevilla, vineri 20:30, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro!

Conducerea Stelei a anuntat ieri ca va demara negocierile pentru transferul lui Pantelis Kapetanos, jucator care a mai evoluat in Ghencea in perioada 2008-2011.

Conditia stelistilor a fost ca jucatorul sa fie declarat liber de contract, iar la cateva ore dupa acest anunt, patronul CFR-ului, Arpad Paszkany, a declarat ca lui Kapetanos i-a fost reziliat contractul.

"Kapetanos este un jucator de care noi ne-am interesat foarte mult. Este un atacant pe care noi il cunoastem, iar el cunoaste foarte bine Steaua. Daca vom avea aceasta posibilitate, trebuie sa facem acest transfer."

"Suporterii il stiu, el cunoaste foarte bine echipa, a jucat si in grupele Champions League. Steaua are nevoie de el, sunt convins ca se va adapta imediat", a declarat Laurentiu Reghecampf la DigiSport.

Steaua urmeaza sa ii inainteze lui Kapetanos o oferta contractuala cu care sa-l faca sa uite de celelalte optiuni din strainatate. Grecul sustine ca are foarte multe propuneri in acest moment.

“Am zece oferte din strainatate. Vreau sa plec de la Cfr Cluj. Cine nu ar vrea sa mearga la Steaua? Eu am cerut de o saptamana sa fiu lasat sa plec si deocamdata nu s-a intamplat nimic. Astept sa se rezolve problema aici pentru ca apoi sa iau in calcul alte variante“, a declarat Kapetanos la DigiSport.

Turismul pe timp de pandemie. La ce să vă așteptați dacă plecați în vacanță anul acesta
BRAT