Italia

GALERIE FOTO O arbitră din Italia a fost victima cyberbullying-ului: „Circulă videoclipuri intime cu mine pe rețelele de socializare!”

Diana Di Meo a povestit ce a trăit de când conținutul privat cu ea a ajuns în mediul online.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 23 Ianuarie 2022, 14:09
Data actualizarii: Duminica 23 Ianuarie 2022, 15:22

Diana Di Meo (22 ani) este un arbitru din Pescara, din ligile inferioare de fotbal. Iar în ultimul timp, tânăra trăiește un adevărat coșmar. În mediul online circulă mai multe videoclipuri și fotografii cu ea în ipostaze intime pe care susține că nu i le-a trimis nimănui și a declarat că a fost o victimă a cyberbullying-ului. 

Cu toate acestea, Diana și-a găsit puterea să povestească acest episod pe Instagram, acolo unde are 74.000 de urmăritori, și le-a mulțumit tuturor pentru sprijinul moral pe care i l-au oferit în tot această perioadă grea. 

Diana Di Meo: „De două zile stăteam închisă în casă”

„Circulă videoclipuri intime cu mine pe reţelele de socializare, precum Telegram şi WhatsApp, pe care nu le-am distribuit. Evident că am depus plângere, se caută vinovaţii şi cei implicaţi în distribuirea videoclipurilor, pentru că şi asta este o infracţiune conform codului penal.

Am descoperit aceste videoclipuri datorită unor tipi. Am recunoscut totul pe reţelele de socializare pentru a-mi reveni, pentru că de două zile stăteam închisă în casă. Mulţumesc tuturor băieţilor şi fetelor care îmi scriu din toată Italia. Este o situaţie pe care nu o doresc nimănui, încerc să rezist dar nu toţi reuşesc: trebuie să raportăm aceste videoclipuri. Sunt aici să vorbesc despre asta, mulţi dintre noi nu o pot face şi se ascund, sper să dau voce tuturor acelor victime care sunt învinovăţite, când în realitate vinovatul este de cealaltă parte a ecranului.

Astăzi victima sunt eu, mâine ar putea fi o persoană apropiată celor care poate acum se uită la videoclipuri şi zâmbesc.

Am petrecut zile oribile, până când am găsit curajul să expun tot”, declarat Diana Di Meo pe contul oficial de Instagram. 

Arbitra a vorbit și despre fotbal, marea ei pasiune, și a mărturisit că își dorește să îmbrățișeze această meserie mult timp de acum încolo.

„Fotbalul a fost întotdeauna o casă primitoare pentru mine. Până la 16 ani am jucat şi eu, apoi am urmat cursul de arbitru. Mă distrez, îmi place foarte mult, vreau să o fac în continuare. Sper că ligile inferioare se vor relua curând, Covid a blocat totul. Toate instituţiile de fotbal m-au făcut să simt confortabil după scandal. Este lumea mea şi mi-aş dori să rămână aşa pentru mult timp de acum încolo”, a precizat Diana Di Meo. 

Modifică setările cookies