Transferul lui Coman la Rapid s-a facut! Ce spune Bornescu de o mutare la Dinamo

Autor: Sport.ro
Joi 19 August 2010, 08:51

	Transferul lui Coman la Rapid s-a facut! Ce spune Bornescu de o mutare la Dinamo

Giulestenii au pus mana pe Dani Coman, chiar daca portarul era dorit si de Ioan Andone

Chiar daca la inceputul saptamanii, Dani Coman era dat ca si transferat in Stefan cel Mare, Dinu Gheorghe a intrat pe fir si a reusit sa il convinga pe fostul portar al Brasovului sa revina in Giulesti.

Dinamo a simtit ca pierde teren zilele trecute si s-a gandit la o varianta de rezerva: Mircea Bornescu in lotul lui Andone, in cazul in care Coman ar accepta oferta lui Copos.

Transferul lui Dani Coman s-a facut ieri, insa dinamovistii au mai primit o veste proasta. Bornescu nu vrea sub nicio forma sa auda de Dinamo, chiar daca ii va fi greu sa castige postul de titular in Giulesti.

Ura olteanului se trage de la un meci dintre Craiova si Dinamo II, in sezonul in care Universitatea a promovat in Liga I. Atunci fanii dinamovisti au facut macel, suporterii Stiintei fiind nevoiti sa fuga in toate partile si sa se adaposteasca in casele din apropierea stadionului, sub ochii lui Bornescu.

"Trebuie sa ne razbunam pe caini", a spus atunci portarul, care a refuzat, fara sa stea pe ganduri, oferta venita de la Dinamo la sfarsitul acelui sezon.

Cinci zile de haos în SUA. Un polițist și doi civili au murit în conflictele violente
BRAT