Steaua felipe teixeira Lucian Sanmartean MIhai Stoichita Liga 1

Transferul cu care Steaua "si-ar face lot de Liga". Conducatorii s-au speriat de salariul sau, dar sunt sfatuiti sa-l ia: "E singurul care il poate inlocui pe Sanmartean"

•Steaua si-a pierdut in aceasta iarna doi dintre cei mai importanti fotbalisti, Lukasz Szukala si Lucian Sanmartean. Daca primul a fost deja inlocuit cu Gabi Tamas, postul lasat liber de Sanmartean nu a fost inca acoperit
•Un fost antrenor al Stelei ii sfatuieste pe conducatorii din Ghencea sa bage mana in buzunar pentru un inlocuitor

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Ianuarie 2015, 16:54
Data actualizarii: Joi 22 Ianuarie 2015, 17:05

Steaua si-a pierdut in aceasta luna cel mai important om din ultimul sezon, Lucian Sanmartean, fotbalist sosit in luna ianuarie a anului trecut, luand drumul Arabiei Saudite.

Plecarea lui Sanmartean a lasat Steaua fara un om de constructie, care sa fi reusit deja sa confirme asteptarile. Astfel, echipa din Ghencea continua cautarile pentru un inlocuitor, Gabi Iancu si Nicusor Stanciu fiind inca departe de Lucian Sanmartean.

Mihai Stoichita, fostul antrenor al Stelei, este de parere ca sefii din Ghencea ar trebui sa dea curs cererilor financiare ale portughezului Felipe Teixeira, unul dintre singurii fotbalisti din Liga I cu o experienta vasta, dar si cu o tehnica pe masura lui Sanmartean.

Stoichita spune ca Teixeira "ar merita sacrificiul financiar", acesta avand capacitatea de a aduce un plus important echipei, care si-ar recupera usor investitia.

"Teixeira e un jucator foarte bun si merita sacrificii financiare, mai ales dupa plecarea lui Sanmartean. E cgreu sa inlocuieste astfel de oameni, Sanmartean aducea lumea la stadion. Teixeira este un jucator la fel, un fotbalist tehnic, spectaculos!

Steaua ar trebui sa se pregateasca de acum pentru Liga Campionilor, sa-si faca lotul pentru la vara", a spus Mihai Stoichita la Dolce Sport.

De asemenea, Stoichita a vorbit si despre scandalul Steaua - CSA.

"Situatia se va rezolva intr-un final. In ultima vreme nici nu mai stii cum sa numeste clubul. In loc sa-i spunem Steaua Bucuresti, o numim in toate felurile", a mai spus fostul antrenor din Ghencea.

Modifică setările cookies