Transferul care SPULBERA toate recordurile! Ce lovitura istorica poate da Becali daca il vinde pe Man cu 15 milioane in Anglia

Transferul care SPULBERA toate recordurile! Ce lovitura istorica poate da Becali daca il vinde pe Man cu 15 milioane in Anglia

Gigi Becali se pregateste sa isi doboare propriul record odata cu vanzarea lui Dennis Man. 

Patronul FCSB a anuntat astazi ca negociaza transferul lui Dennis Man cu un club din Anglia, iar dupa cum a anuntat www.sport.ro in exclusivitate, Norwich este echipa interesata de jucatorul ros-albastrilor. 

Gigi Becali a declarat si ca pretul transferului lui Man este de 15 milioane de euro, nefiind dispus sa accepte o suma mai mica de atat in schimbul unuia dintre cei mai valorosi jucatori ai sai. 

In cazul in care Norwich accepta suma pe care Gigi Becali o cere, patronul FCSB ar urma sa doboare un nou record, pe care tot el l-a stabilit: va vinde cel mai scump jucator din Romania!

Recordul actual este detinut tot de un fost jucator de la FCSB, Nicolae Stanciu, care a fost vandut in 2016 pe suma-record de 9.8 milioane de euro (inclusiv bonusurile) la Anderlecht. Stanciu a fost si cel mai scump jucator cumparata in Belgia, astfel ca a devenit si transferul-record al lui Anderlecht. 

Daca se realizeaza transferul lui Dennis Man, Gigi Becali nu va bate doar recordul de transfer din Romania, ci si recordul lui Norwich pentru cel mai scump transfer din istorie. Recordul actual este de 10 milioane de euro pentru Steven Naismith si Timm Klose. 

In acest sezon, Dennis Man a jucat 28 de meciuri in tricoul ros-albastrilor, a inscris 8 goluri si a oferit 5 pase de gol. Cota de piata a jucatorului este de 5 milioane de euro, conform Transfermarkt.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lista țărilor din zona roșie. Ce trebuie să faci pentru a evita carantinarea
BRAT
Modifică setările cookies