Toto pentru titlu! Steaua s-a dus dupa el anul trecut, Reghe il voia in echipa de Liga! Petrolul l-a luat azi

Autor: Sport.ro
Miercuri 12 Februarie 2014, 16:53

►Castiga zilnic bilete la Romania - Argentina, 5 martie, in direct la PRO TV! Intra AICI si ne vedem in tribune, Romania!

Stelistii au fost sa-l vada, insa au decis sa nu mai faca oferta in cele din urma. Reghe il lua in calcul pentru echipa de titlu, insa discutiile s-au oprit inaintea tratativelor directe cu jucatorul.

Managerul clubului s-a dus special in Israel pentru a-l vedea pe Toto Tamuz, jucator la Hapoel Tel Aviv pana anul trecut. Steaua l-a vrut la inceputul lui 2013, dar n-a mai facut propunerea concreta. Tamuz a ramas la Hapoel pana la finalul sezonului, apoi a plecat in Rusia, la Ural Oblast. Nu s-a adaptat, a jucat numai 7 meciuri fara sa inscrie vreun gol, iar acum va va semna cu Petrolul, anunta one.co.il.

Tamuz, 25 de ani, are 10 selectii in nationala Israelului, toate intre 2006 si 2007. Inainte sa joace la Hapoel, a mai trecut pe la Beitar si Hapoel Petah Tikva. La Ploiesti, ii va lua locul tunisianului Hamza, plecat in aceasta iarna la Botev Plovdiv. Tamuz a ajuns in cantonamentul Petrolului din Antalya si a negociat deja contractul cu echipa lui Contra.

Proteste violente în Franța față de "dictatura sanitară". Poliția a îndepărtat mulțimea cu apă. VIDEO
BRAT
Modifică setările cookies