Reghe 1.0 vs. Reghe 2.0! Steaua poate fi incurcata de Chiajna dupa un parcurs SIMILAR ca in vremea in care sef la Concordia era antrenorul Stelei! Cifrele:

Autor: Sport.ro
Miercuri 12 Februarie 2014, 10:12

	Reghe 1.0 vs. Reghe 2.0! Steaua poate fi incurcata de Chiajna dupa un parcurs SIMILAR ca in vremea in care sef la Concordia era antrenorul Stelei! Cifrele:

►E Valen-Team: golul pluteste in aer! Vineri LIVE Sport.ro: Special Steaua – Chiajna! FA CUP: Sambata 14:45 Sunderland – Southampton si duminica 18:00 Arsenal – Liverpool!

Reghecampf a antrenat-o pe Chiajna, acum Ionut Chirila e acolo. Ambii au avut palmares similar, ambii au salvat echipa, ambii au schimbat mentalitatea la Concordia. Acum, Steaua da peste o Chiajna in 'versiunea 2.0', cu planurile clare de a opri drumul spre 'US 25' al campioanei.

Antrenorul actual al Stelei a luat-o pe Chiajna cand era la retrogradare. In returul sezonului 2011-2012, Reghe a dus clubul de la ultimele pozitii pana la locul 10, unul sigur in clasament.

Chirila a luat echipa cand era in prag de Liga 2, a pierdut barajul cu Rapid, apoi a ramas in Liga 1 datorita deciziei luate de sefii fotbalului. Acum Chiajna este pe locul 10, acelasi din vremea lui Reghecampf.

Ambii au facut curatenie in lot, dar s-au bazat pe jucatori de profiluri diferite:

- Reghe a ales experienta si jucatori cu nume, avand si un buget de transferuri: Guilherme, Rocha, Krumov, Alex dos Santos, Paulinho, Victoras iacob, Roberto Iancu, Viorel Dinu.

- Chirila a ales tineretea, avand buget redus: Nelut Rosu, Marius Neagu, Gomo Onduku. In plus, in aceasta perioada de transferuri din iarna, antrenorul Chiajnei nu a avut la dispozitie buget de transferuri, asa ca echipa nu a mai adus vreun jucator.

Cifre Reghe vs. Chirila:

- meciuri: 16 - 18
- puncte obtinute: 34 - 25
- procentaj: 70% - 46%
- jucatori dati afara: 15 - 11
- jucatori adusi/promovati: 11 - 12

Meciul Steaua - Chiajna e vineri seara, de la 20.30, LIVE TEXT pe www.sport.ro si m.sport.ro.

Aur pentru România. Ancuța Bodnar și Simona Radiș au cucerit titlul olimpic la dublu vâsle
BRAT
Modifică setările cookies