"Tot ce inseamna Steaua va ramane mereu in sufletul meu!" Mesajul EMOTIONANT de adio al lui Gardos catre fanii Stelei

"Tot ce inseamna Steaua va ramane mereu in sufletul meu!" Mesajul EMOTIONANT de adio al lui Gardos catre fanii Stelei

Florin Gardos a transmis un mesaj emotionant pe site-ul Stelei pentru fanii din Ghencea, dupa ce a plecat la Southamptop.

Gardos a semnat joi oficial cu Southampton. 6.8 milioane de euro va primi Steaua pentru acest transfer, iar jucatorul va incasa 1.5 milioane de euro pe sezon.

Pe site-ul Stelei, Florin Gardos a transmis un mesaj de adio fanilor Stelei, carora le multumeste pentru toti anii petrecuti in Ghencea:

"In cei patru ani petrecuti la Steaua, am trait cele mai frumoase momente din viata mea. Am cucerit trofee, am jucat in cele mai importante competitii si am ajuns, datorita Stelei, la echipa nationala."

"Pentru toate acestea, le multumesc suporterilor, conducatorilor, coechipierilor, antrenorilor pe care i-am avut, precum si staff-ului medical."

"Aceleasi multumiri le adresez tuturor celor care m-au sustinut si au fost alaturi de mine. Tot ce inseamna Steaua va ramane mereu in sufletul meu si sper din tot sufletul ca rezultatele extraordinare sa continue, atat in competitiile interne, cat si in UEFA Champions League!", a transmis Gardos pe site-ul Stelei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

2020, un an negru. Câte mii de români ar fi murit de Covid fără să se ştie
BRAT
Modifică setările cookies