Stirea etapei

Afacere de 38,1 mil euro la Steaua, record IMPOSIBIL de batut la orice echipa din Romania! Transferurile istorice pentru Liga1

Steaua reuseste un lucru care parea imposibil in Liga I!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 August 2014, 20:42
Data actualizarii: Joi 14 August 2014, 21:21

Vinde pe bani buni, la cluburi importante, si pregateste inca cel putin 3 afaceri de top in viitorul apropiat. Dupa ce i-a dat pe Chiriches la Tottehnam cu 8,5 milioane de euro si pe Gardos la Southampton pentru 6,8 milioane, Steaua a intrat pe primele doua pozitii in topul all-time al jucatorilor vanduti din Romania.

Campioana si-a mai adaugat sume consistente in buget dupa ce i-a cedat pe Rusescu (2,2 milioane, Sevilla), Pintilii (2,4 milioane, Al Hilal) si Bourceanu (1,4 milioane, Trabzonspor), si pregateste alte 3 transferuri importante. Daca ii va da in aceasta perioada de mercato pe Chipciu, Tanase si Latovlevici, Steaua se asteapta la incasari de aproximativ 11,5 milioane de euro.

Ultimul, cu oferta concreta de la Dinamo Zagreb, va fi aproape imposibil de pastrat, in timp ce Chipciu si Tanase au voie sa plece daca vin ofertele de 5 milioane pe care clubul le asteapta.

In ultimul an si jumatate, Steaua a schimbat un lot consistent.

Cel putin 11 oameni importanti au plecat.

Practic, ros-albastrii au ratat venituri si in cazurile lui Tatarusanu (cotat la 4 milioane), Georgievski (0,65 milioane) sau Nikolici (1 milion), de care s-au despartit gratis. Dintre ei, doar Tatarusanu a semnat un contract important, cu Fiorentina. Georgievski si Nikolici inca isi cauta echipa.

In total, pe un prim 11 ideal format din jucatori care au parasit-o in ultimele 18 luni sau urmeaza sa o faca, Steaua a rulat nu mai putin de 38 de milioane de euro! Dintre acestea, 21,3 au ajuns deja in cont!

10 milioane de euro vrea Steaua pe Chipciu si Tanase
CITESTE SI

Modifică setările cookies