Gigi Becali Adrian Cristea Eric de Oliveira Superliga Gigi Becali / Sport Pictures

Toni Petrea și Nicolae Dică, neînvinși în acest an! Doi foști jucători cu greutate din Superliga râd de Gigi Becali

Gigi Becali, ironizat după ce a renunțat în acest sezon la doi antrenori care scriu istorie la echipele lor actuale.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Februarie 2023, 11:52
Data actualizarii: Sambata 18 Februarie 2023, 12:01

Toni Petrea și Nicolae Dică sunt singurii antrenori neînvinși din Superliga în acest an. Primul o pregătește acum pe Chindia, pe care a reușit să o depărteze de locurile retrogradabile, iar cel din urmă a preluat în această iarnă banca tehnică a Mioveniului, alături de care a trei egaluri și două victorii în utimele cinci partide.

Nicolae Dică şi Toni Petrea, foştii antrenori ai vicecampioanei FCSB, lăudați de Adrian Cristea și Eric de Oliveira pentru rezultatele înregistrate în acest an la noile echipe.

Cristea: „Petrea, un băiat de calitate!” 

„Mie îmi place Toni Petrea, mi-a fost antrenor secund la FCSB. Mi s-a părut un baiat de calitate ca şi persoană, făcea atmosferă bună la echipă. Se vede că a crescut nivelul la Chindia.

Dacă ţinem minte, cu fost antrenor, Mihalcea parcă a fost, nu reuşeau să dea un şut pe poartă. Cu Toni Petrea se vede o chimbare foarte mare şi în bine”, a spus Adrian Cristea, potrivit Primasport.

Eric l-a taxat și el pe Gigi Becali pentru că a renunțat la doi antrenor care demonstrează că au calitate.

„E dovada de greşeală a lui Becali pentru că mi se pare că e un antrenor foarte bun (n.r. - Toni Petrea) ca şi Dică. Dică face o a doua parte de campionat cu Mioveniul foarte bună. Şi atunci de ce doi antrenori de calitate nu au mers aşa cum trebuie la FCSB?”, s-a întrebat retoric Eric.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!