Toja si Kapetanos nu renunta la contractele mari! Becali: "Daca nu accepta salarii mai mici, la iarna pleaca"!

Autor: Sport.ro
Luni 24 August 2009, 11:22
Toja si Kapetanos nu renunta la contractele mari! Becali: "Daca nu accepta salarii mai mici, la iarna pleaca"!

Cei doi au ramas singurii stelisti care refuza micsorarea salariilor. Szekely a acceptat, iar Ovidiu Petre se va conforma si el dorintei patronului.

Politica de reducere a cheltuielilor cu salariile, pusa la cale de Gigi Becali a intampinat doua obstacole: Toja si Kapetanos. Cei doi refuza sa semneze contractele propuse de patronul Stelei de 120.000 de euro, informeaza ProSport.

Dupa ce Tatarusanu a fost convins sa renunte la contractul de 220.000, Becali a anuntat ieri ca si Szekely a acceptat reducerea salariala. Acestuia urma sa ii creasca salariul cu 50.000 in fiecare an, insa dupa o discutie cu impresarul jucatorului, s-a convenit ca Szekely sa ramana la un salariu de 12.500 de euro lunar.

Kapetanos si Toja nu sunt de acord sa-si reduca salariile anuale de 240.000, respectiv 200.000 de euro, insa Becali ramane ferm pe pozitie: ori accepta, ori pleaca.

"Situatia cu Szekely s-a rezolvat, a acceptat micsorarea contractului si ramine la Steaua. La fel si Tatarusanu, sa vedem ce discut si cu Ovidiu Petre. Mai ramin Kapetanos si Toja, sa vedem ce facem si cu ei. Daca nu accepta, asta e, joaca bine si la iarna pleaca”, a declarat Gigi Becali dupa partida de ieri, cu Otelul.

Acuzații de trădare între liberali. Orban, comparat cu Liviu Dragnea și Nicolae Ceaușescu. ”Coaliția mimează reforme”
BRAT
Modifică setările cookies