VIDEO EXCLUSIV Tiradă a lui Bogdan Mitrea, căpitanul lui Sepsi: "Jucăm la 12, când e lumea la biserică! Crezi că-i interesează pe ei?"

Bogdan Mitrea, căpitanul lui Sepsi, a avut un discurs dur după ce echipa sa a pierdut împotriva lui Djurgarden, scor 1-3, în prima manșă din turul 3 preliminr al Conference League.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 August 2022, 00:31
Data actualizarii: Vineri 05 August 2022, 00:32

Fundașul lui Sepsi s-a plâns de timpul foarte scurt dintre meciurile echipei sale, de programările făcute de LPF la ore în care temperatura este una foarte ridicată și de faptul că Liga nu acceptă ca partidele echipelor implicate în cupele europene să fie amânate. 

Bogdan Mitrea, discurs dur din cauza programărilor din Superligă

Sepsi are acum mai puțin de 72 de ore până la următorul joc. Echipa lui Cristiano Bergodi va înfrunta UTA Arad, pe teren propriu, duminică, de la ora 16:00, în runda a patra din Superliga.

"Jucăm acasă, asta e bine. E bine că nu ne-au pus iar la 12 sau la 1. Până la 4 poate ne revenim, nu sunt nici 72 de ore. Ei (n.r - Djurgarden) mi se pare că își amână meciurile din campionat, ei și nu știu câte campionate din Europa, pentru că prioritizează meciurile din cupele europene. Noi n-avem voie să amânăm pentru că nu mai avem timp să jucăm. Și când se joacă Cupa Mondială, noi vom juca.

Ei nu se gândesc la noi și ne pun la niște ore când nici nu poți să stai afară: 13:30, cum ne-au pus la Voluntari. Aș vrea să vină dânșii să stea, nu să joace, măcar să stea în tribună, să vadă dacă se poate juca fotbal. Faci un sprint și nu mai ai salivă. Crezi că-i interesează? Nu contează pentru ei, pentru ei contează rating-ul.

Ar trebui să se gândească mai mult la jucători pentru că după ne plângem de spectacol. Fotbalul se joacă în nocturnă, nu duminică, la ora 12:00 - 13:00, când lumea e la biserică", a spus Bogdan Mitrea, pentru PRO TV.

Meciul de la ora 12:00 la care face referire Bogdan Mitrea este Sepsi - FC Argș 4-0, din runda a doua a Superligii. Partida venea la doar 61 de ore după victoria cu Olimpija Ljubljana, scor 3-1, din Conference League.

Sepsi va disputa returul din Suedia cu Djurgarden joi, 11 august, de la ora 20:00, LIVE pe Pro Arena și VOYO, iar ulterior va înfrunta în campionat FC Voluntari, duminică, 14 august, de la 13:30.

VIDEO Rezumatul meciului Sepsi - Djurgarden 1-3

Modifică setările cookies