Tininho a plecat in Portugalia dupa 4 minute jucate la Steaua!

Autor: Sport.ro
Marti 06 Octombrie 2009, 18:28
Tininho a plecat in Portugalia dupa 4 minute jucate la Steaua!

Steaua a anuntat ca Miguel Tininho si-a reziliat, pe cale amiabila, contractul prin care era legitimat de echipa din Ghencea. Jucatorul a revenit in Portugalia, tara de unde s-a transferat la Steaua, in luna iulie a acestui an.

Miguel Angelo Karim Simoes Fazenda s-a transferat in Ghencea pe 13 iulie 2009, el venind din postura de jucator liber de contract, dupa ce evoluase, in sezonul trecut, pentru Os Belenenses.

Tininho a jucat intr-un singur meci oficial pentru Steaua (3-0 cu St. Patrick's Athletic Club, in preliminariile Europa League), in timp ce pentru echipa a doua a bifat patru partide de Liga a II-a.

Acesta a parasit echipa din Ghencea la dorinta patronului Gigi Becali, care s-a declarat nemultumit de prestatiile lui si ale atacantului bulgar Krum Bibiskov, care a parasit deasemenea echipa antrenata de Mihai Stoichita. "Renuntam la ei pentru ca sunt jucatori de care nu ne folosim. Incercam aceasta solutie si cu Grzelak" declara Basarab Panduru in urma cu doua saptamani!

Situații critice în spitalele din țară, din cauza numărului tot mai mare de bolnavi de Covid-19. Medic ATI: „Suntem epuizați”
BRAT

Modifică setările cookies