Bergodi sau Stoichita, cu cine arata Steaua mai bine? Vezi ce crede Rada!

Autor: Sport.ro
Marti 06 Octombrie 2009, 16:01
Bergodi sau Stoichita, cu cine arata Steaua mai bine? Vezi ce crede Rada!

Unul este axat pe organizare, altul pe explozie. Cu unul dintre ei, Steaua a marcat mai mult, cu celalalt a luat mai putine goluri.

Primul a fost dat afara, al doilea se agata de fiecare rezultat sa poata contrui o echipa. Steaua a trecut deja in acest inceput de sezon printr-o schimbare majora de atitudine, tactica si disciplina. Daca Bergodi prefera un joc mai organizat, in care fiecare jucator era asigurat ca avea loc in prima echipa, acum, cu Stoichita, numai cei care dau 100% la antrenament prind prima echipa.

Ionut Rada, rezerva in era Bergodi, dar titular si om de baza cu Stoichita, a facut o comparatie intre stilul de joc al Stelei cu fiecare din cei doi pe banca.

"Daca Bergodi ne-a ajutat mult la organizarea fazei defensive, domnul Stoichita ne ajuta foarte mult prin libertatea pe care o ofera jucatorilor in alcatuirea fazelor de atac", spune Rada pentru NewsIn, care trece in acest moment prin cea mai constanta perioada a sa de cand a fost transferat la Steaua.

"Eu si Sorin ne cunoastem de foarte mult timp, de la loturile de tineret. Am fost si adversari. Acum, ca si inainte, ma inteleg foarte bine cu el. Meciurile jucate impreuna ne aduc omogenitate si ne intelegem mult mai bine de la partida la partida. Sunt destul de multumit de felul in care joc, dar intotdeauna este loc si de mai bine. Atat timp cat stiu ca pot da mai mult pe teren, ma voi lupta sa o fac. A fi titular la Steaua nu inseamna relaxare, nu pentru mine".

"A fost o perioada confuza, dar ma bucur ca a trecut, iar cei din staff si conducere m-au inteles. Sper sa fac tot ce tine de mine pentru a le demonstra ca merit increderea lor. Pot sa spun ca in acest moment nu ma mai gandesc la plecarea de la Steaua. Atat timp cat sunt sanatos si pot sa joc meci de meci la Steaua, imi doresc sa fiu si convocat la echipa nationala. Depinde doar de mine sa-l conving pe selectioner, iar daca va avea nevoie de mine, voi merge cu placere la prima reprezentativa", a spus Rada.

"Cristiano Bergodi a inceput o munca pe care a depus-o timp de doua, trei luni, iar domnul Stoichita o continua si sper sa o duca mai departe cu succes.", continua fundasul, deranjat de scandalul care s-a iscat intre patron si suporter si constient ca aceasta cearta de la distanta va strica atmosfera la echipa si evolutia in teren.

"Prestatia unui fotbalist, dar si a grupului, poate fi influentata de ceea ce se intampla in tribune, si asta s-a vazut in ultimul timp. Venind dupa o perioada grea, am fi avut nevoie de fani, pentru a ne ajuta sa trecem peste dificultati. Ar fi fost bine sa ii avem langa noi si speram ca in curand sa revina la sentimente mai bine. Aceasta situatie nu ajuta pe nimeni", a mai spus Ionut Rada pentru NewsIn.

Comenteaza si TU! Cu cine arata Steaua mai bine: cu Bergodi sau cu Stoichita?

Momente de groază la EURO 2020, după ce danezul Eriksen s-a prăbuşit pe teren. UEFA a anunțat că starea sa este stabilă
BRAT
Modifică setările cookies