Tiki-taka lui Becali, atacata de caini! Cum i-au suflat dinamovistii lui Gigi amicalul extraterestru cu Barcelona:

Autor: Sport.ro
Vineri 15 Iunie 2012, 07:59

	Tiki-taka lui Becali, atacata de caini! Cum i-au suflat dinamovistii lui Gigi amicalul extraterestru cu Barcelona:

 

Sefii lui Dinamo au inceput negocierile pentru un amical cu Barca inca din aceasta iarna. 

 

Acum, sansele ca Dinamo sa joace un amical de lux pe national arena impotriva extraterestrilor de la barcelona sunt tot mai mari, iar ziua de 11 august ar putea intra in istoria clubului din Stefan cel Mare. Un rol important in acest demers l-a avut insa chiar rivala Steaua. Desi li s-a oferit prima sansa de a organiza un astfel de meci de gala, oficialii Stelei au fost nehotarati si au dat cu piciorul sansei de a juca pe 4 august reeditarea finalei Cupei Campionilor din 1986, scrie Prosport.

"Este adevarat ca Steaua a fost la un pas sa joace cu Barcelona. O astfel de partida necesita multe costuri si nu e asa simplu sa-l aduci pe Messi la Bucuresti, asa ca m-am  implicat cu partenerii mei. Steaua nu trebuia sa dea niciun ban. Steaua trebuia doar sa intre pe teren, insa pretentiile Barcelonei au fost destul de mari, iar noi, cei care ne ocupam de organizare nu am dorit sa suferim pierderi mari din buzunarele noastre", a spus Gica Popescu. 

In aceste conditii, o alta firma a preluat proiectul, de pe urma caruia are de beneficiat acum Dinamo. Si, pe langa capitalul de imagine, cei din Stefan cel Mare se asteapta si la un castig urias de pe urma acestui amical de lux.

Cinci zile de haos în SUA. Un polițist și doi civili au murit în conflictele violente
BRAT