Adrian Mazilu Brighton Farul Constanta Superliga Adrian Mazilu

Tic, tac! Ce spune Adrian Mazilu despre Brighton

Dinamo București - Farul Constanța s-a încheiat 0-2.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Septembrie 2023, 23:19
Data actualizarii: Vineri 22 Septembrie 2023, 23:18

Cele două cluburi și-au dat vineri seară întâlnire pe stadionul „Arcul de Triumf” din București. Meciul a contat pentru etapa a 10-a din sezonul regulat al Superligii României.

Tic, tac! Ce spune Adrian Mazilu despre Brighton

După meci, Adrian Mazilu a evidențiat că partida a fost dificilă și că s-a simțit o presiune în vestiar, având în vedere rezultatele slabe din ultima perioadă.

De asemenea, fotbalistul a vorbit și despre Brighton, echipă la care va merge în iarnă. Mazilu a specificat că încă nu știe nimic legat de viitorul său la clubul englez.

„E foarte bine că am câștigat acest meci. Noi ne-am motivat bine pentru această luptă. A fost un teren greu, dar ne-am adaptat. Noi ne-am făcut treaba, am muncit 90 de minute. Și cu om în minus. S-a văzut asta pe teren.

Se simțea presiunea în vestiar. Ne trebuia odihnă multă. Ușor, ușor, revenim în cărți și facem jocuri bune. Încă mai avem de crescut. De la meci la meci. De la antrenament la antrenament.

Nu știu nimic momentan. Acum sunt la Farul. Acolo voi merge în iarnă și văd. Nu mi-au zis de planuri. Trebuie să am aici evoluții bune”, a spus Adrian Mazilu după meci.

Dinamo București - Farul Constanța 0-2

Constantin Budescu a deschis scorul în minutul 33, din pasa lui Adrian Mazilu. Fotbalistul a mai oferit un assist, pe final, la golul lui Ionuț Vînă, care a rupt plasa în minutul 90 al partidei.

În urma victoriei, Farul Constanța a urcat pe locul nouă cu 12 puncte, în timp ce Dinamo București a rămas pe poziția a 13-a, cu opt puncte, după 10 etape disputate în sezonul regulat al Superligii.


Echipele de start

  • Dinamo București: Golubovic - Lucas, Bena, Homawoo - De Moura, Costin, Larrucea, N. Roșu, Amzăr - Ghezali, Politic 
  • Farul Constanța: Aioani - Sîrbu, Larie Artean, Kiki - Băluță, Nedelcu, Grameni - Mazilu, Munteanu, Budescu 
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!