Dinamo Farul Constanta Florentin Petre Superliga

Un fost mare jucător al lui Dinamo, dezamăgit după eșecul cu Farul: "Îmi pare rău să o spun"

Dinamo a pierdut meciul cu Farul, disputat pe Arcul de Triumf, scor 0-2, în runda a zecea din Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Septembrie 2023, 23:13
Data actualizarii: Vineri 22 Septembrie 2023, 23:12

Constantin Budescu a deschis scorul în minutul 33, după o pasă primită de la Adrian Mazilu, iar Farul a rămas în inferioritate numerică din minutul 63, când David Kiki a văzut al doilea cartonaș galben. În ciuda superiorității, Dinamo nu a reușit să înscrie și a mai încasat un gol de la Ionuț Vînă, în minutul 90.

Florentin Petre: "Îmi pare rău să o spun, dar Dinamo e departe"

Florentin Petre (47 de ani), fostul mare jucător al lui Dinamo, triplu campion al României cu formația din Ștefan cel Mare, spune că echipa sa de suflet este departe de ceea ce și-ar dori și recunoaște că s-ar fi așteptat la mai mult de la jucătorii ajunși recent sub comanda lui Ovidiu Burcă.

"Îmi pare rău să o spun, dar e departe de ceea ce ne dorim cu toții, dar să nu uităm că acest club a trecut printr-o perioadă foarte, foarte grea și au tot respectul din punctul ăsta de vedre. A fost un meci greu, au întâlnit campioana României, jucători cu calitate, cu un antrenor cu ambiție extraordinar de mare. Au trecut și ei printr-o perioadă mai grea, au jucat și în cupele europene. Se pare că le-a fost mai greu să se adapteze în ambele situații. Cu siguranță vor juca altfel din momentul de față.

Mi-a plăcut atitudinea lui Dinamo, agresivitatea de care au dat dovadă, dar să nu uităm că atunci când ai bani puțini se lasă și calitatea așteptată. Mi-aș fi dorit ca jucătorii aduși să facă diferența. Dacă nu acum, la iarnă să facă diferența.

Dinamo este într-o situație delicată acum. Se va lupta cu echipele aparent mici, dar cu jucători foarte buni. Mă refer la UTA, Poli Iași, Voluntari, echipe care au jucători de calitate și o omogenitate mult mai mare față de ce are Dinamo", a spus Florentin Petre, la GSP Live.

Dinamo rămâne cu 8 puncte în 10 etape și ocupă locul 13 în Liga 1. În runda următoare, echipa lui Ovidiu Burcă va juca la Galați contra Oțelului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!