Liga 1

Teja, ATAC subtil la Nicolae Dica! "Nu preparatorul fizic e de vina" Problema pe care a lasat-o in urma fostul antrenor l-a incurcat in cantonamentul din Spania

Mihai Teja a facut o analiza a echipei dupa primele meciuri jucate de stelisti sub comanda sa. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Ianuarie 2019, 08:40
Data actualizarii: Marti 29 Ianuarie 2019, 08:46

Mihai Teja a vorbit despre lotul FCSB, si-a spus primele impresii dupa cantonamentul din Spania si a explicat de ce echipa nu a aratat asa cum si-ar fi dorit el in cantonamentul din Marbella. 

Noul antrenor stelist sustine ca jucatorii accidentati au fost veriga lipsa pentru o evolutie mai buna in cantonamentul din Spania. 

"M-a prins pe picior gresit problema cu jucatorii accidentati. Dar revin, si Pintilii, si Momcilovic, si Teixeira", a explicat Teja la Digisport. 

Intrebat de ce crede ca jucatorii stelisti au avut atat de multe probleme cu accidentarile in toamna anului trecut, noul antrenor nu s-a putut abtine si l-a atacat subtil pe Nicolae Dica. Teja a dat vina pe modul in care au fost "dozate" sarcinile la antrenament. 

"Nu vreau sa vorbesc despre ce s-a intamplat. Nu e problema cu preparatorul fizic, eu cred ca antrenorul dozeaza cat si cum trebuie sa se faca la antrenamente. Eu sunt multumit ca in aceste saptamani numeni nu a avut vreo problema medicala. Eu colaborez foarte bine cu preparatorul, discutam, dar el decide pe zona fizica", a spus Mihai Teja. 

Modifică setările cookies