"Te salvezi de la retrogradare si te numesti erou?" Atac al unui fost dinamovist dupa victoria cu FC Hermannstadt

"Te salvezi de la retrogradare si te numesti erou?" Atac al unui fost dinamovist dupa victoria cu FC Hermannstadt

Dinamo a castigat meciul cu FC Hermannstadt din a 7-a etapa a playout-ului Ligii 1. 

In urma victoriei, dinamovistii au scapat de pericolul retrogradarii directe, iar managerul echipei a spus ca jucatorii lui Dusan Uhrin sunt niste eroi.

Afirmatia a oficialului din Stefan cel Mare a fost criticata de fostul mare jucator si antrenor al lui Dinamo, Ion Marin, care a spus ca acesti fotbalisti nu pot fi numiti astfel in conditiile in care se lupta pentru evitarea retrogradarii. 

"Sunt in continuare surprins pentru ca discutam despre niste eroi. Pai, la Dinamo, sa te salvezi de la retrogradare si sa te numesti erou? E mare diferenta.

Jucatorii nu-si fac decat datoria. Datoria lor era insa sa nu ajungem aici. Dinamo nu este echipa care sa se lupte pentru evitarea retrogradarii, dar toti spun: 'Priviti-ne ca noi suntem eroi'.

Nu sunt eroi, incearca doar sa tina clubul pe linia de plutire. Ce va fi de la vara, vom vedea", a declarat Ion Marin, la Digi Sport. 

Cu doua etape inainte de finalul sezonului, Dinamo este pe locul 5, cu 27 de puncte. Echipa pregatita de Dusan Uhrin mai are de jucat cu FC Arges si Chindia Targoviste. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Doar 25% din populația eligibilă s-a vaccinat în România. Tulpina indiană poate deveni dominantă
BRAT
Modifică setările cookies