sanmartean Panathinaikos Steaua Superliga

'Te-ai DOPAT! AFARA!' Sanmartean a fost banuit ca s-a DROGAT si dat afara de la antrenamente. Cea mai neagra amintire din cariera

Magicianul Stelei va straluci din 2015 in Arabia Saudita. La 35 de ani, Sanmartean e sigur ca retragerea e departe.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 07 Ianuarie 2015, 08:00
Data actualizarii: Miercuri 07 Ianuarie 2015, 08:01

Va castiga un milion de euro pe an la Al Ittihad. Prezenta la Euro nu-i va fi nici ea compromisa. Lucian asteapta in continuare telefoane de la selectionerul Iordanescu.

Lucrurile au mers perfect pentru Sanmartean in ultimul an. Pentru jucatorul desemnat cel mai bun al anului de mii de fani care au votat pe www.sport.ro, n-a fost insa mereu la fel.

Cea mai neagra amintire din cariera sa vine de pe vremea in care juca in Grecia, la Panathinaikos. Gazeta Sporturilor scrie in editia tiparita de astazi despre episodul negru care i-a marcat cariera lui Sanmartean. In 2005, sefii lui Pao l-au acuzat ca s-a dopat dupa ce un set de analize banale a aratat un nivel al testosteronului mult peste cel obisnuit.

"Oamenii din club mi-au zis ca m-am dopat. Nici nu m-au intrebat, nu mi-au facut analize suplimentare. Panathinaikos a inceput sa dea in mine in presa. Conducerea incerca sa se dezica de mine si de acest caz. Timp de 3 luni nu am facut nici macar un antrenament!", isi aminteste Sanmartean.

Totul s-a lamurit abia dupa un nou set de teste. "Mi-am facut singur analizele, am mers eu la doctori. Medicii mi-au dat un document care arata ca nu m-am dopat niciodata si ca organismul meu are in mod natural un nivel mai mare al testosteronului. Panathinaikos si-a cerut scuze public, dar pentru mine gestul a venit cam tarziu. Ma chinuisera 3 luni, desi eram curat, nu luasem nicio substanta", povesteste Sanmartean in Gazeta.

Modifică setările cookies