FCSB Daniel Pancu Superliga tavi popescu Valeriu Rachita Superliga

Tavi Popescu, pus la colț de un fost stelist: „Cum să fie el lider? Se impune în vestiar în fața lor?” Ce l-a deranjat

Valeriu Răchită și Daniel Pancu s-au legat de căpitanii numiți la FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 01 Septembrie 2022, 18:31
Data actualizarii: Joi 01 Septembrie 2022, 18:29

În urma lui Florin Tănase la arabi, Florinel Coman a fost numit căpitan, alături de Octavian Popescu și Darius Olaru. "Perla" lui Gigi Becali are doar 19 ani și a purtat deja pe braț banderola pentru roș-albaștri.

În acest sens, Daniel Pancu fost jucător al Rapidului, a vorbit despre faptul că despărțirea de Florin Tănase este „imensă” și a evidențiat faptul că FCSB nu are un lider pe care se să se poată baza în această stagiune

Pancu: „Sunt lipsiți de lider”

„Pierderea lui Tănase e una imensă! Pe lângă golurile marcate, era liderul și omul care simțea ceva, fiind și cel mai vechi de la echipă. Era capabil să inventeze oricând ceva, plus că el dădea tonul la trezire, la spirit. Sunt lipsiți de lider în momentul de față!”, a spus Daniel Pancu, potrivit Digi Sport.

Cu ideea lui Pancu a fost de acord și Valeriu "Vivi" Răchită, fost jucător al Stelei București și al Petrolului Ploiești, care și-a expus părerea cu privire la "perla de 50 milioane de euro" a lui Gigi Becali, Tavi Popescu, specificând că nu se poate impune în fața celorlalți colegi, cum ar fi Joyskim Dawa și Risto Radunovic.

Răchită: „Nu prea înțeleg”

„Liderul poate să-l pună patronul, antrenorul... Nu! Liderul este ales de vestiar. Nu există lider, chiar dacă-l pune pe Florinel Coman căpitan și pe... 

Păi, cum să fie Tavi Popescu lider? Ce să-i spună Tavi Popescu lui Radunovic? Cam ce să-i spună? Se impune el în vestiar în fața lui Radunovic sau în fața lui Dawa? Nu! Nu prea înțeleg.”, a precizat Valeriu Răchită, conform sursei anterior menționate.

Ce urmează pentru FCSB

Pentru roș-albaștri urmează partida din Conference League cu West Ham, de pe teren advers. FCSB a picat în grupa B cu londonezii în prim-plan, Anderlecht și Silkeborg.

Programul FCSB-ului în Conference League

  • Runda 1: 8 septembrie, 22:00: West Ham - FCSB
  • Runda 2: 15 septembrie, 22:00: FCSB - Anderlecht
  • Runda 3: 6 octombrie, 19:45: Silkeborg - FCSB
  • Runda 4: 13 octombrie, 22:00: FCSB - Silkeborg
  • Runda 5: 27 octombrie, 19:45: Anderlecht - FCSB
  • Runda 6: 3 noiembrie, 22:00: FCSB - West Ham
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!