FC Hermannstadt - Universitatea Craiova 1-0 | Măldărășanu îl învinge pe Mirel Rădoi! Oltenii, de nerecunoscut la Sibiu

FC Hermannstadt - Universitatea Craiova, ultimul meci al etapei a opta din Liga 1, s-a terminat 1-0 în favoarea sibienilor. Marius Măldărășanu a rămas neînvins în Superliga.

Live text: FC Hermannstadt - Universitatea Craiova
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 01 Septembrie 2022, 23:15
Data actualizarii: Joi 01 Septembrie 2022, 22:55
FC Hermannstadt
sport live match gol! Paraschiv '50
1-0
Etapa 8
Universitatea Craiova
MIN '90
Final

Final.

MIN '74
Ratare

Andrei Ivan centrează la colțul scurt, însă respinge excelent Bisceanu și îndepărtează pericolul de la poarta sa. Oltenii caută golul egalizator, însă elevii lui Mirel Rădoi par de nerecunoscut.

MIN '50
Gol

GOOOOOOOOOL Hermannstadt! Paraschiv înscrie formidabil! Trupa lui Mirel Rădoi este condusă. Craiovenii, puși la pământ de sibieni.

GOOOOOOOOOL Hermannstadt! Paraschiv înscrie formidabil! Trupa lui Mirel Rădoi este condusă. Craiovenii,..._960
1-0
MIN '48
Ratare

Hermannstadt, extrem de aproape de a debloca tabela! Paraschiv scapă unu-la-unu cu portarul și înscrie, însă tușierul ridică fanionul. Emoții pentru defensiva Craiovei.

MIN '46
Inceput

Partea a doua a jouclui a început

MIN '45
Pauza

Final de primă repriză.

MIN '22
Ratare

Hermannstadt este deosebit de aproape de a înscrie! Opruț îi pasează lui Paraschiv, fotbalistul ridică privirea și încearcă să țintească spre spațiul porții lui Lazar. Șutul este puternic, însă fără eficiență. Oltenii au fost la un pas să încaseze un gol.

MIN '19
Ratare

Oltenii beneficiază de o fază fixă. Mingea ajunge la Bancu care se lasă pe balon și șutează puternic spre poarta lui Mutiu. Hermannstadt răsuflă ușurată, mingea trece pe lângă bară.

MIN '1
Inceput

Arbitrul fluieră începutul meciului. Craiova beneficiază de lovitura de start și va ataca de la dreapta la stânga în prima pparte a jocului.

Lineup

Echipele de start!


Hermannstadt: Mutiu - Butean, Antoche, Stoica, Opruț - Biceanu, Mino, Alhassan - Petrescu, Paraschiv, Popescu;
Universitatea Craiova: Lazar - Papp, Mitrea, Screciu - Hanca, Crețu, Mateiu, Bancu - Koljic, Baiaram, Ivan.
01-09-2022 14:27

FC Hermannstadt - Universitatea Craiova, LIVE TEXT, de la 21:00

FC Hermannstadt este una dintre surprizele acestui sezon. Sibienii sunt neînvinși după primele șase meciuri jucate și ocupă locul 9, cu 10 puncte acumulate. O performanță remarcabilă în contextul în care echipa lui Marius Măldărășanu a acuzat în repetate rânduri probleme financiare.

De partea cealaltă, Universitatea Craiova caută a patra victorie consecutivă, după cele cu FC U (2-1), CS Mioveni (1-0) și FC Botoșani (1-0).

Echipa lui Mirel Rădoi se află acum pe locul 7, cu 11 puncte în șase meciuri, iar o victorie ar putea să o urce până pe podium.

FC Hermannstadt a anunțat că a achitat salariile restante cu o zi înainte de meci

Jucătorii s-au plâns în mod repetat de restanțele salariale existente, iar președintele Dani Coman a decis să părăsească echipa. Totuși, problemele s-au rezolvat, cel puțin pentru moment, potrivit unui comunicat emis de sibieni.

FC Hermannstadt a anunţat, miercuri, că a achitat toate restanţele salariale către jucători şi staff.

“A.F.C.Hermannstadt vă aduce la cunoştinţă că în cursul zilei de azi au fost achitate toate restanţele salariale către fotbaliştii şi staff-ul din familia FCH! Cu alte cuvinte, din acest punct de vedere toate plăţile sunt acum LA ZI, cum se spune în fotbalul românesc”, a precizat clubul.

“Acest lucru a fost posibil datorită unor eforturi considerabile venite din partea celor care au susţinut echipa până în prezent. Vom reveni cu imagini de la ultimul antrenament programat înainte de meciul din etapa nr.8 cu Universitatea Craiova”, a adăugat FC Hermannstadt

Modifică setările cookies