Tatarusanu e BLOCAT! Ziua in care a aflat ca NU mai poate prinde transferul carierei! Mutarea care e acum INTERZISA! Ce veste a primit:

Autor: Sport.ro
Sambata 25 Ianuarie 2014, 17:10

	Tatarusanu e BLOCAT! Ziua in care a aflat ca NU mai poate prinde transferul carierei! Mutarea care e acum INTERZISA! Ce veste a primit:

► Unii zic c-a fost peste Hagi si Dobrin. A fost? ILIE BALACI, maine de la 19:00, LIVE IN STUDIO SPORT.RO!
► Altii zic ca n-o sa mai avem altul ca el in tenis. Poate Halep? ION TIRIAC, marti de la 19:00, LIVE IN STUDIO SPORT.RO!

Tatarusanu va pleca de la Steaua in vara, pentru ca intelegerea sa expira. Prima echipa cu care a negociat a fost Olympiacos, grecii punandu-i pe masa un contract de 500.000 de euro pe an.

Apoi a urmat Fiorentina, echipa despre care italienii de la Gazzetta dello Sport scriu ca s-a inteles cu portarul titular la nationala Romaniei.

Mesajul este din ce in ce mai clar: Tatarusanu nu mai are loc in Grecia, in caz ca nu va semna cu italienii. Olympiacos a luat un portar de nationala - Stojkovic.

Neto, portarul Fiorentinei, si-a prelungit intelegerea cu italienii, astfel ca Tatarusanu nu ar mai avea loc acolo, teoretic. Mai departe, nici la Olympiacos nu mai are loc, de vreme ce sarbul a venit ca titular la echipa.

Olympiacos mai are in lot, pe langa Stojkovic (portar cu 50 de selectii la nationala), alti doi portari: Roy Caroll si Roberto Martinez.

INSP: Primele două cazuri de infectare cu tulpina braziliană de Covid-19 confirmate în România
BRAT

Modifică setările cookies