Acum 6 luni Steaua era DISPERATA sa-l ia si facea licitatie cu CFR Cluj! A jucat 120 de minute tot sezonul si a ratat TOT! Drama unui jucator de nationala

Autor: Sport.ro
Sambata 25 Ianuarie 2014, 15:27

	Acum 6 luni Steaua era DISPERATA sa-l ia si facea licitatie cu CFR Cluj!  A jucat 120 de minute tot sezonul si a ratat TOT! Drama unui jucator de nationala

A pierdut tot in numai cateva luni. A crezut ca transferul asta il va aduce cu adevarat in fotbalul mare, insa si-a luat o teapa uriasa!

Dan Nistor n-a rezistat decat 6 luni in Franta, la Evian. Dupa 124 de minute jucate in 6 partide de campionat, mijlocasul central a fost imprumutat inapoi la Pandurii, de unde fusese cumparat in vara cu 800.000 de euro. Daca acum jumatate de an pentru el se bateau Steaua si Cfr Cluj, acum Nistor n-a avut decat varianta Pandurii. Fotbalistul a ajuns deja in Antalya si a inceput pregatirea alaturi de ceilalti jucatori ai lui Pustai.

In afara locului in nationala, Nistor a trebuit sa uite si cum e lupta pentru obiective importante. La Evian, n-a reusit sa se impuna, in ciuda faptului ca echipa e printre ultimele din Ligue 1 la jumatatea campionatului! Dupa 21 de etape, clubul e al 17-lea in Franta, la 4 puncte peste Valenciennes, prima aflata pe loc retrogradabil.

O nouă tranșă de vaccin Pfizer BioNTech sosește luni în țară. Câte doze primim
BRAT

Modifică setările cookies