"Tatarusanu a semnat de o luna, este jucatorul Fiorentinei!" Italienii nu mai inteleg nimic! Amenintare pentru Becali?

Autor: Sport.ro
Joi 13 Februarie 2014, 11:20

	"Tatarusanu a semnat de o luna, este jucatorul Fiorentinei!" Italienii nu mai inteleg nimic! Amenintare pentru Becali?

►Castiga zilnic bilete la Romania - Argentina, 5 martie, in direct la PRO TV! Intra AICI si ne vedem in tribune, Romania!

"Transferul lui Tatarusanu este rezolvat inca de acum o luna, actele sunt semnate", este declaratia cu care Ana Maria Prodan i-a surprins pe italienii de la fiorentinanews.com.

Agentul Pietro Chiodi, care il reprezinta pe Tatarusanu in Italia, a fost luni in Firenze pentru a negocia transferul romanului. Rezultatul: "Nu s-au inteles, transferul lui Tatarusanu nu e facut", a titrat ieri firenzeviola.it.

Ana Maria Prodan a precizat, pentru fiorentinanews.com, ca discutiile dintre Chiodi si reprezentantii Fiorentinei sunt inutile:

"Tatarusanu nu vine in Italia zilele astea, pentru ca trebuie sa fie la antrenamentele Stelei. Oricum, el a semnat cu Fiorentina inca de acum o luna."

"Singurii impresari care pot transfera jucatori romani la Fiorentina sunt eu si Fali Ramadani, nu inteleg de ce se vorbeste si de altcineva.", a declarat sotia lui Reghecampf.

Fali Ramadani este un controversat impresar sarb, de origine turca, poreclit de jurnalistii italieni 'Omul fara fata'. Nu apare niciodata in presa si e gata sa sara la bataie ori de cate ori cineva incearca sa-l pozeze. Urat de suporterii Fiorentinei, el este cel care ii reprezinta, printre altii, pe Jovetic, Nastasic, Ljajic, dar si pe antrenorul Sampdoriei, Sinisa Mihajlovic. Ramadani n-a fost vazut niciodata in Firenze, iar italienii se intreaba de unde legatura cu Fiorentina?

Declaratia sotiei lui Reghecampf poate fi interpretata ca un avertisment pentru fratii Becali, care incearca sa poarte discutii cu oficialii Fiorentinei pentru transferul lui Tatarusanu: "Nu e nimic semnat", a declarat Victor Becali luni la Sport.ro.

Peste 7.000 de oameni și-au cumpărat vechime în muncă. Ce trebuie să facă românii care vor să procedeze la fel
BRAT
Modifică setările cookies