Suspendare record pentru Coltescu? Explicatiile omului care a facut praf meciul de la Giurgiu: "Nu eu, asistentii!"

Steaua a cerut in mod oficial excluderea lui Sebastian Coltescu din arbitraj. DETALII AICI

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 August 2015, 09:30
Data actualizarii: Vineri 14 August 2015, 21:21

Kyros Vassaras, seful arbitrajului din Romania, e gata sa ia masuri dure impotriva lui Sebastian Coltescu, dupa greselile grave de arbitraj din derby-ul etapei a 6-a, Astra - Giurgiu.

Cotidianul Gazeta Sporturilor scrie azi ca Vassaras, care participa zilele acestea la un curs UEFA, l-a sunat joi dimineata pe Coltescu si i-a reprosat erorile din meciul de la Giurgiu.

Conform sursei citate, Vassaras intentioneaza sa-l suspende pe Coltescu pana la finalul anului, adica 17 etape, ceea ce ar reprezenta un record pentru sactiunile indreptate impotriva arbitrilor din fotbalul romanesc.

Gazeta publica astazi si pasaje din raportul de arbitraj, in care Coltescu explica fazele litigioase din meci. La golul anulat al lui Papp, din minutul 5, Coltescu considera ca jucatorul Stelei il loveste cu genunchiul in spate pe Junior Morais in saritura, iar la celelalte doua goluri anulate Stelei da vina pe asistenti.

Coltescu precizeaza ca i-a acordat doar cartonas galben lui Budescu in minutul 69, atunci cand atacantul Astrei l-a lovit cu palma peste fata pe Cojocaru, pentru ca "intensitatea loviturii nu impune cartonasul rosu".

Modifică setările cookies