Suspendare-record dupa meciul de la Cluj! Ce au aflat astazi suporterii celor doua echipe

Autor: Sport.ro
Miercuri 26 Martie 2014, 19:10

	Suspendare-record dupa meciul de la Cluj! Ce au aflat astazi suporterii celor doua echipe

►PRO TV prezinta: Petrolul - Astra, azi 20:30 si Steaua - Dinamo, joi 20:30! Fotbal pentru toata lumea!

Fanii Universitatii Cluj au intrat pe teren sa sarbatoreasca alaturi de jucatori dupa victoria istorica din derby-ul cu CFR.

Asa cum se asteptau, oficialii clubului au anuntat oficial ca urmatorul meci de acasa se va disputa pe un alt stadion. Cel mai probabil, U Cluj va juca la Bistrita sau la Alba Iulia.

Si rivala de moarta a Universitatii, a fost suspendata tot pentru un meci, din cauza ca a organizat prost intalnirea. Astfel, meciul dintre CFR si Petrolul se va juca la Medias.

"Astfel, in baza articolului 82, care prevede ca „clubul vizitator raspunde pentru comportarea neregulamentara a propriilor grupuri de suporteri (...) Suporterii care ocupa in stadion sectorul destinat oaspetilor sunt considerati a fi suporterii echipei oaspete, cu exceptia cazului in care se probeaza contrariul”, raportat la articolul 83 (patrunderea spectatorilor in teren, aruncarea cu obiectele prevazute la art. 82, alin. 3, lit. a), spre alti spectatori sau spre/interenul de joc), clubul nostru a fost sanctionat cu interzicerea organizarii unui meci pe propriul stadion si amendat cu 20.000 de lei.
In aceste condiţii, partida de luni, 31 martie, ora 18:30, contra Gaz Metan Medias nu se va desfasura pe Cluj Arena, urmand ca in cel mai scurt timp sa anuntam, pe site-ul oficial, locul de disputare al jocului, precum si preturile biletelor."

 

Un român a murit și alți patru sunt răniți, după ce o clădire în construcție s-a prăbușit în Belgia
BRAT
Modifică setările cookies