Surprizele lui Contra pentru Dinamo! Doi jucatori debuteaza in derby! Ce anunta antrenorul ploiestenilor:

Autor: Sport.ro
Joi 19 Septembrie 2013, 16:22

	Surprizele lui Contra pentru Dinamo! Doi jucatori debuteaza in derby! Ce anunta antrenorul ploiestenilor:

►Dinamo – Sanatatea, marti 20:30, IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro! Vezi AICI cand joaca Steaua, Rapid si U Craiova - Petrolul! Bate Cupa!

"Ne asteapta o perioada foarte grea, pe care o vom incepe cu un meci impotriva lui Dinamo, o echipa care a crescut de la meci la meci si care, in opinia mea, a pierdut trei puncte in ultima deplasare, cea de la Targu Jiu. Dar, si noi venim dupa o victorie obtinuta acasa, am reusit sa castigam dupa foarte mult timp pe teren propriu, suntem cu moralul ridicat si nu avem niciun motiv sa nu incercam sa castigam toate cele trei puncte la Bucuresti. Dinamo trece prin momente de schimbare, cu un proiect nou, cu un antrenor care face treaba buna, cu jucatori tineri, dar ramane Dinamo, indiferent de forma pe care o traverseaza sau pe ce loc se afla in clasament", a spus Cosmin Contra.

Antrenorul a precizat ca Juan Albin si Walter Fernandez, jucatori recent transferati, sunt la un nivel mult mai bun din punct de vedere fizic si pot evolua cel putin 45 de minute.
 

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Referendum pentru justiție LIVE UPDATE. S-au deschis secțiile de vot în diaspora
BRAT