VIDEO EXCLUSIV Surpriza lui Gigi Becali: jucătorul pe care îl vede noul decar al FCSB

Gigi Becali, patronul lui FCSB, a oferit o declarație surprinzătoare în legătură cu unul dintre cei mai în formă jucători ai echipei sale.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 22 Octombrie 2022, 17:20
Data actualizarii: Sambata 22 Octombrie 2022, 17:22

Deși l-a lăudat în mai multe rânduri pe Malcom Edjouma pentru evoluțiile sale de la mijlocul terenului, Gigi Becali este de părere că francezul ar da un randament mult mai bun în poziția de număr 10, în spatele vârfului.

Gigi Becali: "Eu îl văd pe Edjouma decar, stă mai mult în față"

Argumentul omului de afaceri este că fotbalistul născut în Toulouse nu face un joc grozav din punct de vedere defensiv și chiar ar fi remarcat că Edjouma este atras mai mult de partea ofensivă.

"Eu cred că Edjouma este un fotbalist extraordinar, dar eu îl văd mai mult decar, nici măcar optar! El mai mult stă în față și după aia se joacă mingile în spatele lui și se duc direct pe fundașii centrali. Așa cred eu, nu știu", a spus Gigi Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

  • În rolul de număr 10, FCSB are deja mai multe variante la dispoziție, precum Octavian Popesu, Darius Olaru sau Eduard Radaslavescu.

Malcom Edjouma a fost folosit până acum doar ca mijlocaș defensiv la FCSB, iar francezul a reușit să marcheze trei goluri și să ofere două pase decisive în cele 17 partide disputate pentru campioana României.

Gigi Becali, impresionat de Eduard Radaslavescu: "Are viziune, viteză și agresivitate"

Gigi Becali a vorbit despre tânărul fotbalist pe care a plătit aproape un milion de euro, arătându-se încântat de prestațiile jucătorului. 

Mai mult decât atât, patronul vicecampioanei l-a comparat pe Radslavescu cu Alexandru Musi (18 ani), jucător crescut la academia FCSB, punctând că există mari diferențe între cei doi și că l-ar alege pe jucătorul adus de la Farul în detrimentul lui Musi. 

„Mie îmi place, mișcările lui. Cu el dacă crede cineva că am luat țeapă, se înșală. Îl văd în mișcări că va fi fotbalist, nu a jucat mult, dar se vede dorința lui și voința de a marca, se vede că are viziune, viteză, agresivitate, față de Musi, care e prea lent. Între Musi și Radaslavescu îl aleg pe Radaslavescu, deși ar trebui să îl aleg pe Musi că e de la noi”, a declarat Gigi Becali la PRO Arena. 

Modifică setările cookies