Liga 1

Surpriză la FCSB! Jucătorul căruia i se propune un contract pe viață: "Un băiat de excepție!"

Mihai Stoica a vorbit despre unul dintre cei importanți jucători din vestiarul lui FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Mai 2022, 23:29
Data actualizarii: Luni 09 Mai 2022, 23:44

Managerul general al bucureștenilor spune că portarul Cătălin Straton (32 de ani) va putea rămâne atât timp cât își dorește la FCSB, atât ca jucător, cât și după retragerea din activitatea, pe o poziție care urmează să fie stabilită.

Contract pe viață pentru Cătălin Straton

Deși este a treia variantă de portar la FCSB, după Ștefan Târnovanu și Andrei Vlad, Straton insistă să meargă chiar și la meciurile echipei din deplasare, fiind prezent inclusiv la victoria cu Universitatea Craiova, scor 1-0.

"Straton vrea să vină cu echipa fără să fie în lot, asta contează. Vine cu noi în deplasări și are doi copii... ca să fie alături de noi.

Toată lumea ține foarte mult la el, e un băiat de excepție. Va rămâne cu noi atât timp ca vrea el portar, iar după ce termină activitatea, în găsim un loc în club", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Straton a prins doar două meciuri la FCSB în acest sezon. A apărat în meciul cu UTA Arad (1-1), de la începutul sezonului regulat, când Andrei Vlad a fost scos din lot, și la partida din Cupa României cu CS Hunedoara, câștigată de FCSB după prelungiri, scor 5-3.

Goalkeeper-ul de 32 de ani a fost transferat de FCSB în septembrie 2020, după ce evoluase ultima oară chiar la rivala Dinamo. De-a lungul carierei, Straton a mai apărat la Rapid, FC Vaslui, Universitatea Craiova, ACS Poli Timișoara și Dunărea Călărași.

  • 30 iunie 2023 este data la care expiră contractul lui Cătălin Straton cu FCSB.
Modifică setările cookies