Surpriza de proportii in Liga I? "Nu cred ca se va aproba sistemul cu 14 echipe!" Schimbarea care ar da toate planurile peste cap

Surpriza de proportii in Liga I? "Nu cred ca se va aproba sistemul cu 14 echipe!" Schimbarea care ar da toate planurile peste cap

► "18 echipe in Liga I, mie asa mi s-ar parea corect."
► "Nu cred ca valoarea competitiei ar putea fi crescuta prin micsorarea numarului de echipe."
► "Aceasta decizie ar duce la disparitia a cel putin 100 de jucatori din Liga I."

LPF vrea sa schimbe sistemul Ligii I intr-un format cu 14 echipe si play-off si play-out. Unul dintre presedintii care s-au opus acestui sistem sustine ca nu crede ca va fi aprobat de Adunarea Generala.

Florin Prunea, presedintele CSMS Iasi, a comentat la Sport.ro trecerea sistemului din Liga I la 14 echipe si spune ca sunt sanse ca Adunarea Generala sa nu-l accepte, mai ales ca schimbarea aceasta ar putea duce la disparitia a cel putin 100 de fotbalisti romani din Liga I.

"Nu cred ca se va aproba. Ati vazut si dumneavoastra, este si punctul de vedere al echipelor de Liga a II-a, va veni probabil si punctul de vede al echipelor de Liga a III-a. Cred ca este o problema care trebuie transata de Adunarea Generala."

"18 echipe in Liga I, mie asa mi s-ar parea corect. Ganditi-va, in primul rand, la jucatori. Cu 14 echipe, probabil cele care vor retrograda, vor avea in marea lor majoritate in componenta jucatori romani. Si-asa aria de selectie este extrem de redusa prin prisma valorii, aceasta decizie ar duce la disparitia a cel putin 100 de jucatori din Liga I."

"Cred ca a dovedit competitia ca, atunci cand are 18 echipe, s-a jucat pana in ultima etapa. Ati vazut si voi ce batalie interesanta a fost, pana in ultima etapa. Nu cred ca valoarea competitiei ar puea fi crescuta prin micsorarea numarului de echipe.", a spus Florin Prunea.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 7 martie. 3.288 de cazuri noi în ultimele 24 de ore
BRAT

Modifică setările cookies