Florin Prunea CSMS Iasi formatul Ligii I Liga I Superliga

Surpriza de proportii in Liga I? "Nu cred ca se va aproba sistemul cu 14 echipe!" Schimbarea care ar da toate planurile peste cap

► "18 echipe in Liga I, mie asa mi s-ar parea corect."
► "Nu cred ca valoarea competitiei ar putea fi crescuta prin micsorarea numarului de echipe."
► "Aceasta decizie ar duce la disparitia a cel putin 100 de jucatori din Liga I."

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Mai 2014, 10:25
Data actualizarii: Joi 29 Mai 2014, 10:29

LPF vrea sa schimbe sistemul Ligii I intr-un format cu 14 echipe si play-off si play-out. Unul dintre presedintii care s-au opus acestui sistem sustine ca nu crede ca va fi aprobat de Adunarea Generala.

Florin Prunea, presedintele CSMS Iasi, a comentat la Sport.ro trecerea sistemului din Liga I la 14 echipe si spune ca sunt sanse ca Adunarea Generala sa nu-l accepte, mai ales ca schimbarea aceasta ar putea duce la disparitia a cel putin 100 de fotbalisti romani din Liga I.

"Nu cred ca se va aproba. Ati vazut si dumneavoastra, este si punctul de vedere al echipelor de Liga a II-a, va veni probabil si punctul de vede al echipelor de Liga a III-a. Cred ca este o problema care trebuie transata de Adunarea Generala."

"18 echipe in Liga I, mie asa mi s-ar parea corect. Ganditi-va, in primul rand, la jucatori. Cu 14 echipe, probabil cele care vor retrograda, vor avea in marea lor majoritate in componenta jucatori romani. Si-asa aria de selectie este extrem de redusa prin prisma valorii, aceasta decizie ar duce la disparitia a cel putin 100 de jucatori din Liga I."

"Cred ca a dovedit competitia ca, atunci cand are 18 echipe, s-a jucat pana in ultima etapa. Ati vazut si voi ce batalie interesanta a fost, pana in ultima etapa. Nu cred ca valoarea competitiei ar puea fi crescuta prin micsorarea numarului de echipe.", a spus Florin Prunea.

Modifică setările cookies