Supriza pregătită de Ciobotariu pentru meciul cu FCSB! Reacția fermă a lui MM și mesajul pentru Horațiu Feșnic

MM Stoica FCSB voluntari Superliga Mihai Stoica
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 14 Mai 2022, 20:29
Data actualizarii: Sambata 14 Mai 2022, 20:34

FCSB o întâlnește pe FC Voluntari în penultima etapă din playoff-ul Ligii 1, pe Arena Națională.

MM Stoica s-a declarat surprins de tactica aleasă de Ciobotariu, antrenorul ilfovenilor, care va trimite pe teren cea mai bună echipă, sâmbătă seară, lucru ce ar putea să-i diminueze șansele la câștigarea Cupei României.

„Sunt foarte puține bilete achiziționate până la această oră pentru meciul de diseară, tocmai pentru că suporterii noștri cred că FC Voluntari nu va folosi titularii și meciul va fi pentru noi o simplă formalitate. Ei bine, nu va fi așa și adversarii noștri din seara asta vor juca cu prima echipă, diminuându-și șansele la câștigarea Cupei României, așa cum a făcut-o și Craiova.

Totuși, suntem la mâna noastră și sunt convins că ne putem califica în FINALA CAMPIONATULUI”, a scris MM pe Facebook cu aproximativ două ore înainte de meci.

MM, mesaj pentru Feșnic

Managerul general al FCSB i-a transmis un mesaj și lui Horațiu Feșnic, arbitrul care va conduce de la centru partida. 

Arbitrul Horaţiu Feşnic va conduce la centru meciul FC Voluntari - FCSB, care va avea loc, sâmbătă, de la ora 21.00, în etapa a IX-a din Liga 1.

„Cred și că Horațiu Feșnic nu-și va compromite imaginea și cariera, va arbitra corect și nu va vâna jucătorii aflați la limita suspendării. Singura metodă prin care ne putem mări șansele este să chemăm din nou steliștii la stadion. Inima noastră - Peluza Nord Steaua Oficial - va fi prezentă ca de obicei! Haideți să strigăm împreună după meci «SUNTEM FINALIȘTI»” și-a încheiat MM mesajul.

Cele mai tari faze ale meciului FC Voluntari -  FCSB vor putea fi urmărite AICI.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!