MM Stoica, avertisment pentru jucătorii FCSB-ului înainte de meciul cu FC Voluntari: „Trebuie să facem asta!”

Mihai Stoica FCSB Liga 1 voluntari Superliga Mihai Stoica
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 14 Mai 2022, 16:28
Data actualizarii: Sambata 14 Mai 2022, 16:33

FCSB și Voluntari se întâlnesc, sâmbătă, de la ora 21:00, în penultima etapă a playoff-ului Ligii 1.

MM, avertisment pentru fobaliștii FCSB-ului

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, îi avertizează pe jucătorii lui Toni Petrea să trateze meciul cu Voluntari cu seriozitatea, altfel meciul cu CFR Cluj ar putea să nu mai conteze.

Oficialul vicecampioanei a ținut să reamintească și că în sezonul precedent FCSB a făcut egal cu Academica Clinceni în condițiile în care „toată lumea spunea că e echipa noastră”.

„Noi tratăm meciul ăsta ca fiind cel mai important. Nu putem să gândim meciul în funcție de ultima etapă, pentru că e posibil să nu mai conteze ultima etapă dacă nu tratăm meciul ăsta serios. Dacă vorbim acum de meciul cu CFR la noi în bază, suntem cei mai diletanți oameni de pe pământul ăsta!

Noi suntem datori să le inoculăm jucătorilor ideea că ăsta e meciul. Anul trecut, noi am făcut 2-2 cu Clinceni, care nu avea niciun obiectiv, și toată lumea zicea că e echipa noastră. E adevărat, cu greșeli de arbitraj. Noi acolo „ne-am dat” șansele la titlu. După aceea a venit golul acela stupid cu CFR, dar nu mai contează”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!