Liga 1

Suporterii FCSB-ului nu îl mai vor pe Tănase căpitan! Gheorghe Mustață anunță la cine ar trebui să ajungă banderola

FCSB nu se va putea baza pe căpitanul Florin Tănase în cel puțin șapte etape de campionat.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 05 Septembrie 2021, 09:14
Data actualizarii: Duminica 05 Septembrie 2021, 09:20

Golgheterul campionatului din sezonul precedent a suferit o accidentare gravă și va sta pe tușă două luni. Edward Iordănescu va avea astfel obligația să ofere banderola de căpitan unui alt fotbalist începând cu derbyul cu Dinamo.

Gheorghe Mustață, liderul suporterilor FCSB-ului, cere ca banderola să ajungă la Claudiu Keșeru, atacantul ce a revenit la FCSB în această vară. Iar varianta a doua pe care aceasta o înaintează este Vinicius.

  • Suporterii FCSB-ului nu îl mai vor pe Tănase căpitan! Gheorghe Mustață anunță la cine ar trebui să ajungă banderola

"Dacă ar fi după noi, suporterii, căpitanul echipei ar trebui să fie Keșeru. Are atitudinea de care e nevoie la echipă. Poate transmite spiritul pentru echipă. El își dă viața pe teren.

Dacă nu acceptă, atunci Vinicius ar fi a doua variantă. Numai că noul căpitan va fi ales, așa cum este normal, de antrenorul Edi Iordănescu, iar noi îl vom susține necondiționat", a declarat liderul suporterilor FCSB, Gheorghe Mustaţă, conform Digisport.

De altfel, Gheorghe Mustață a mai cerut, în urmă cu două luni, ca Paulo Vinicius să poarte banderola de căpitan, deși atunci Florin Tănase era apt de joc.

După părerea mea și nu numai a mea, Vinicius trebuie să fie căpitanul echipei. La această echipă trebuie să fie căpitan un om cu experiență, caracter și sânge în el. Așa este mereu, nu doar un meci” – Gheorghe Mustață, la Radio Sport 1

CITESTE SI

Modifică setările cookies