Liga 1

Super Mario Balotelli poate reveni în fotbalul mare! Atacantul este atras de bogații din Premier League 

Mario Balotelli, în tratative cu o echipă din Anglia.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Ianuarie 2022, 15:44
Data actualizarii: Miercuri 19 Ianuarie 2022, 15:54

Mario Balotelli (31 ani) evoluează din vara lui 2021 la Adana Demirspor. Iar alături de echipa turcă, atacantul și-a găsit vechiul ritm. A marcat 8 goluri și a oferit 4 pase decisive în 20 de meciuri. 

Cu toate că are contract cu Adana până în vara lui 2024, Dailystar.co.uk informează că Newcastle United este tentată să îi plătească clauza de reziliere jucătorului, care este în valoare de 10 milioane de euro, și să-și asigure serviciile sale încă din această iarnă. 

Astfel, Newcastle United este pe punctul e a da a treia lovitură de când Mohammed Bin Salman a devenit noul patron al „coțofenelor”. După ce i-a convins pe Kieran Trippier (31 ani) și Diego Carlos (28 ani) să evolueze pe St. James' Park.

Balotelli nu este străin de ce înseamnă Anglia. Acesta a jucat doi ani și jumătate pentru Manchester City, alături de care a câștigat Premier League și FA Cup, și un sezon la Liverpool. În Premier, în 70 de meciuri, vârful a înscris de 21 de ori și a oferi 3 pase decisive. 

Mario Balotelli încă se gândește la naționala Italiei 

Din cauza formei sportive slabe, Roberto Mancini nu a mizat pe Balotelli la EURO 2020, iar jucătorul a ratat șansa de a-și trece în palmares un trofeu cu naționala Italiei. Însă atacantul nu și-a luat gândul de la Squadra Azzurra, pentru care a bifat 36 de prezențe și 14 goluri, și speră să fie prezent în barajul de calificare pentru Cupa Mondiala din 2022, cu Macedonia de Nord. 

„Acum, după doi ani și jumătate, mă simt bine. Sunt pregătit să revin la echipa națională. Ar fi un vis, aș merge pe jos din Turcia în Italia dacă aș fi chemat în martie. Am o relație excelentă cu Mancini, așa am avut mereu.

Mi-a spus clar ce își dorește de la mine pentru a mă întoarce la națională. Dacă sunt bine, de ce să mă cheme?”, a delcarat Mario Balotelli pentru OCW Sports.

Modifică setările cookies