Mircea Rednic Dinamo Superliga

”Suntem singura țară din lume unde un antrenor revine de cinci ori”. Rednic, ”taxat” înainte de revenirea la Dinamo

Mircea Rednic este aproape de a deveni noul antrenor al lui Dinamo. Pentru cel poreclit ”Puriul” ar fi mandatul cu numărul cinci în ”Ștefan cel Mare”.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Septembrie 2021, 18:07
Data actualizarii: Miercuri 29 Septembrie 2021, 18:11

Florin Prunea a vorbit pe tema revenirii lui Rednic la Dinamo. Acesta și-a încheiat ultima ”aventură” pe banca „roș-albilor” cu scandal. A fost demis de Bogdan Bălănescu și de Ionuț Negoiță, după ce a încheiat play-out-ul pe locul nouă.

„Cred că noi suntem singura țară din lume unde un antrenor revine de 5 ori. Eu nu mai înțeleg nimic. Păi când e bun? Când îl aduci sau când îl dai afară?

Sigur că Rednic e un antrenor bun, cu rezultate, dar în ultimii ani, cu contraperformanțe, dar care nu i se pot imputa numai lui. Ultima plecare de la Dinamo a fost că nu și-a îndeplinit obiectivul, eu am văzut contractul", a spus Prunea, la Digi Sport.

Ultima aventură a lui Rednic pe banca tehnică a fost la Viitorul Constanța, când după doar 4 luni și 17 meciuri, Gică Hagi l-a demis. 

Pe Dinamo a mai pregătit-o în patru rânduri: iulie 2006 - septembrie 2007, iulie 2008 - iunie 2009, mai 2015 - mai 2016 și octombrie 2018 - iulie 2019. Pentru Mircea Rednic ar fi mandatul cu numărul cinci pe banca lui Dinamo.

Modifică setările cookies