"Sunt uluita, sunt socata!" Ultimele dezvaluiri in cazul lui Ekeng. Cum a ajuns inima lui sa se "dubleze" in numai 5 luni

"Sunt uluita, sunt socata!" Ultimele dezvaluiri in cazul lui Ekeng. Cum a ajuns inima lui sa se "dubleze" in numai 5 luni

Moartea lui Patrick Ekeng de la Dinamo a lasat in urma o familie si o echipa in lacrimi, dar si multe semne de intrebare. Cum a fost posibil asa ceva?

O ancheta a fost deschisa in acest caz, iar autoritatile incearca sa afle cine e responsabil pentru aceasta tragedie care a lovit fotbalul din Romania.

Fotbalistul lui Dinamo avea probleme la inima, au stabilit medicii legisti dupa autopsie, care au descoperit ca acesta avea inima mult prea mare.

Conform unor informatii publicate de Digi24, jucatorul a primit acordul sa joace in data de 14 ianuarie, dupa ce, la cererea Institutului National de Medicina Sportiva s-a prezentat cu o ecografie realizata la o clinica privata aflata sub contract cu Dinamo.

Ecografia care i-a dat practic OK-ul de joc arata ca inima sa era perfect normala. La INML, legistii au descoperit ca dimensiunea reala era de doua ori mai mare.

"Sunt uluita, sunt socata legat de diferenta care a aparut intre investigatia care ne-a fost adusa noua si rezultatul de la Medicina Legala. Intr-adevar, undeva exista o problema. Dimensiunile cordului date de INML, a carei competenta nici nu visez sa o contest, arata ca inima era de doua ori mai mare fata de dimensiunea care ni s-a dat noua de la ecografie”

"A facut analize de laborator, ortopedie, examen de dezvoltare fizica, examen cardiologic, ORL, oftalmologic, stomatologic si la sfarsit, dupa ce cardiologul si-a dat avizul, a facut proba de efort. Am vazut si rezultatul ecografiei si am dat aviz in data de 14”

"Ecografia a fost de 11, iar Medicina Legala a dat dimensiunea septului mai mult decat dublu, 24. Pe ecografie s-a mentionat ca intreg aparatul valvular este normal, ori avea sechele de endocartita", sustine pentru sursa citata Simona nanoveanu, directorul adjunct al Institutului National de Medicina Sportiva.

Clinica privata a raspuns pentru sursa citata printr-un comunicat de presa, in care specifica faptul ca "medicul care a efectuat ecografia cardiaca are o experienta vasta, fiind medic primar cardiologie si avand competenta de ecografie cardiaca si ecografie vasculara, certificata prin Certificatul de Membru al Colegiului Medicilor din Bucuresti"

VIDEO PROTVPLUS.RO

Epopeea spitalului modular de la Lețcani. Din cele 250 de paturi prevăzute, jumătate nu au loc înăuntru
BRAT
Modifică setările cookies