Șumudică a ieșit la atac: „Dacă avea valoare, Nicolae Grigore ar fi fost și acum antrenorul Rapidului!” 

Marius Sumudica Nicolae Grigore Rapid Superliga
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 27 Februarie 2022, 15:43
Data actualizarii: Duminica 27 Februarie 2022, 15:48

Marius Șumudică (50 ani) a răspuns acuzațiilor lui Nicolae Grigore, care a comentat dur decizia antrenorului de a merge la meci. 

Antrenorul lui Metaloglobus a criticat cu vehemență gestul lui Marius Șumudică, în contextul în care s-a tot pus problema demiterii lui Mihai Iosif, cerută și de fani la finalul remizei cu Dinamo, 1-1. Fostul antrenor de la Yeni Malatyaspor, demis cu scandal din Turcia, a mers pe Arena Națională, iar Grigore l-a acuzat de 'lipsă de colegialitate'

Marius Șumudică i-a dat replica lui Nicolae Grigore, dezvăluind că a mers la meci la rugămintea unor prieteni, accentuând din nou dragostea pe care o poartă Rapidului. 

Marius Șumudică: „Pe sinteticul de la Metaloglobus nu poate decât să fie săgeata cuiva!” 

„Am fost atacat în cadrul unei emisiuni televizate de către fostul jucător al Rapidului, Nicolae Grigore și am simțit nevoia să fac câteva precizări.

Nu știu dacă trebuie să iau vreo hârtie, ca în pandemie, de la foști jucători ai Rapidului ca să ies din casă. La rugămintea unor prieteni, am mers la un meci. Asta înseamnă că pun presiune pe Iosif?

Ce importanță are pentru conducerea Rapidului că a fost Șumudică în tribună. Și nici nu înțeleg cu ce ar fi putut deranja prezența mea în tribunele Arenei Naționale printre suporterii rapidiști?

Nu-mi va putea interzice nimeni să merg la meciurile echipei pe care o iubesc! Vreau să mai spun o dată foarte clar că n-am avut nicio discuție cu nimeni, că nu vânez postul nimănui și nu se pune problema ca eu să merg la Rapid!

Să rămână Iosif, să vină Pancu, Mutu, oricine, pe mine nu mă interesează! Dar nu înțeleg de unde atâta vehemență și nici atitudinea lui Nicolae Grigore. De fapt, pe undeva îl înțeleg. Ca să mai iasă și el cumva în evidență, că de acolo de pe sinteticul ăla de la Metaloglubus nu poate decât, în cel mai bun caz, să fie săgeata cuiva”, a declarat Marius Șumudică pentru Digi Sport

Replică dură a lui Marius Șumudică pentru Nicolae Grigore: „Dacă avea valoare, era și acum antrenorul Rapidului!”

Fostul antrenor al lui Yeni Malatyaspor a continuat, punctând că atacul lui Nicolae Grigore ar fi de fapt o strategie, iar vorbele fostului antrenor al giuleștenilor la adresa sa ar veni din frustrare. 

„Dar ce pot să-i explic eu lui Grigore...Vine cu niște idei absolut stupide, că aș fi venit eu să vorbesc în vestiar cu jucătorii Rapidului. Ce aș fi putut să le spun eu jucătorilor Rapidului? Mi-ar fi fost și jenă să fac acest lucru cu antrenorul echipei de față. Dacă ar fi avut valoare, Nicolae Grigore ar fi fost și acum antrenorul Rapidului! Acum vorbește doar frustrarea lui.

Dragostea mea pentru Rapid și tot ceea ce am făcut ca jucător pentru această echipă îmi dau dreptul să am un punct de vedere!

Oricum, acestea sunt doar niște fitile aruncate pe piață ca să pună presiune pe suporterii Rapidului și cu scopul de a mă denigra pe mine în fața lor! Din păcate pentru cei câțiva oameni care au pus la cale această regie ieftină, fanii rapidiști sunt mult prea inteligenți și versați pentru a fi influențați cu asemenea strategii ieftine!

Nu înțeleg nici despre ce presiune vorbesc. S-a luptat Rapidului pentru vreun trofeu în această săptămână și l-a ratat din cauza presiunii pe care ar fi pus-o Șumudică? Sunt eu vinovat că nu câștigă de zece meciuri? Repet, nu se pune problemă ca eu să vin acum la Rapid, dar asta nu înseamnă că nu va veni și vremea ca acest lucru să se întâmple.

Deocamdată, singura certitudine este că, de când s-a reînființat Rapidul, eu n-am avut nicio ofertă de la acest club! Dar dragostea mea față de culorile vișinii și tot ceea ce am făcut eu ca jucător pentru Rapid îmi dau dreptul să am un punct de vedere!”, a adăugat Șumudică. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!