Nicolae Grigore Marius Sumudica Rapid Superliga Marius Șumudică

”E foarte urât ce a făcut, o lipsă totală de colegialitate”. Șumudică, certat de un fost antrenor al Rapidului

Fostul antrenor al Rapidului Nicolae Grigore l-a criticat pe Marius Şumudică, despre care a spus că dă dovadă de lipsă de colegialitate, prin faptul că pune presiune pe tehnicienii unor echipe la care doreşte să ajungă.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 27 Februarie 2022, 11:41
Data actualizarii: Duminica 27 Februarie 2022, 11:50

"Fie că a fost vorba de CFR, fie că a fost vorba de FCSB, Dinamo, de echipa naţională, el întotdeauna a ştiut ce trebuie făcut. El întotdeauna a venit la televizor şi a spus ce trebuie făcut la FCSB, Dinamo, CFR, la oricare dintre aceste echipă. Ce a făcut săptmâna aceasta... Ştiu că a fost o presiune uriaşă. Nu vreau să comentez despre Miţă (n.r. - Mihai Iosif), pentru că nu am toate elementele. 

Dar presiunea pe care a spus-o Şumudică în săptămâna aceasta, eu am trăit-o pe pielea mea. E foarte urât ce a făcut, e o lipsă totală de colegialitate, dar e specifică lui. Eu cred că mai degrabă Niculae este ţinta decât Iosif (n.r. scandărilor suporterilor, <demisia>). 

Am recunoscut această presiune pe care mie mi-au pus-o atunci, aducânu-l pe Şumudică şi cerând ca Şumudică să vină în vestiar. Să facă ce? Eu nu am acceptat. Ce să spună? Jucaţi aşa, faceţi aşa şi eu stăteam la uşă?", a declarat Grigore, la Digi Sport.

Ce a declarat Marius Șumudică

Tehnicianul Marius Şumudică, liber de contract ca urmare a despărţirii de Yeni Malatyaspor, aproape s-a propus antrenor la Rapid, prin afirmaţiile sale, în această săptămână.

”Probabil nu are încredere în mine conducerea Rapidului. Nu a discutat nimeni cu cu mine nimic. Nu s-a ajuns la nicio discuţie. Te doare, normal. E ca şi cum vine unul în locul tău şi e mai slab decât tine. Eu nu mă rog de nimeni să ajung la Rapid, dar mă deranjează că apar fel şi fel de zvonuri, că Şumudică vrea mulţi bani, că staff-ul lui Şumudică vrea mulţi bani, păi staţi, mă, că n-aţi vorbit cu Şumudică”, a spus el, miercuri, la Digi Sport.

Nicolae Grigore a condus Rapidul ca antrenor principal în Liga a II-a, între 1 decembrie 2020 şi 14 martie 2021, după ce anterior fusese secundul lui Daniel Pancu pe banca giuleştenilor, scrie News.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!