Gigi Becali Mircea Sandu Steaua Superliga

Suma pentru care scandalul Becali - Armata se poate stinge. Solutia propusa de Mircea Sandu ca Steaua sa existe in continuare

Mircea Sandu, fostul presedinte FRF, sustine ca doar banii ar putea sa stinga scandalul dintre armata si Becali.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Septembrie 2015, 12:47
Data actualizarii: Joi 17 Septembrie 2015, 12:49

Fostul sef al fotbalului considera ca Armata si reprezentantii FCSB trebuie sa se intalneasca la masa negocierilor, iar Becali trebuie sa accepte ideea ca linistea il va costa:

"Cert la ora actuala - e o disputa, dar nu stiu pe ce. Ce are de castigat armata in afara de niste bani? Credeti ca ii pemite cineva Clubului Sportiv al Armatei sa aiba echipa in Liga I? Sau clubului Dinamo Bucuresti. Eu sunt foarte contrariat ca mai accpetam in continuare sa avem cluburi departamentale. La juniori, OK, nicio problema. La amatori sunt de acord, dar la nivel de profesionisti trebuie sa fie altfel."

"Sursele de venit trebuie sa fie trofee, drepturi TV, transferuri, nu banii cetateanului. Daca s-ar investi in infrastructura, mentinere, modernizare..."

"Eu apreciez ca in orice moment cei care decid la CSA trebuie sa se aseze... Ilie Nastase poate sa duca acest... oameni care au facut performanta la acest club cand ministerul decidea... si sa cada de acord cu Becali sau cineva de la FCSB sa plateasca bani. Fie ca o renta lunara, fie ca o suma de 200.000 - 300.000. Nu cred ca trebuie sa jecmanesti acum un om ca ai tu o decizie in justitie. Daca erau sume insrise undeva si instanta se pronunta, acelea trebuiau platite. Dar daca e vorba de o negociere, sa se angajeze sa sustina cu 10% bugetul de fotbal...", a declarat Mircea Sandu la Sport.ro

Modifică setările cookies