alex mitrita Mihai Rotaru Universitatea Craiova Superliga

Suma fabuloasă refuzată de Alex Mitriță pentru a se întoarce la Universitatea Craiova: "I-a lăsat pe masă"

Alex Mitriță a revenit la Universitatea Craiova după o perioadă petrecută în campionatele externe, din Grecia, Arabia Saudită sau Statele Unite. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 August 2023, 17:41
Data actualizarii: Miercuri 16 August 2023, 17:57

Extrema stânga de 28 de ani a venit de la Al Raed și a semnat un contract valabil pentru următoarele trei sezoane. 

La Universitatea Craiova, fotbalistul a adunat 60 de meciuri în care a marcat 29 de goluri și a oferit 11 pase decisive. De asemenea, și-a trecut în palmares și Cupa Românie cu oltenii, în sezonul 2017-2018.

Mihai Rotaru, detalii despre contractul lui Alex Mitriță

Patronul oltenilor a dezvăluit că starul echipei a refuzat o suma imensă din Arabia Saudită, pentru a reveni la Universitatea Craiova. 

"În momentul când a plecat în America, toată perioada din America el a fost cel mai bun jucător și cel mai iubit jucător de la New York. El a fost un jucător special acolo și a plecat pentru că așa și-a dorit și din anumite probleme personale. El a fost cel responsabil cu show-ul la New York.

În Arabia știți foarte bine ce goluri a dat și ce imagine bună avea. Chiar a lăsat pe masă 2,5 milioane salariu ca să se întoarcă la Craiova. Este un jucător care a fost vândut pe 8,5 milioane real când a plecat în afară. Din acest punct de vedere, el nu are cum să nu fie cel mai valoros jucător din SuperLiga", a transmis Mihai Rotaru, la Fanatik.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!