Liga 1

Suferinta Stelei i-a scos din minti pe suporteri! Comunicatul ultrasilor de la Sud: "Nu mai venim la meciuri!"

In plina criza de identitate, Steaua isi pierde si o parte importanta a galeriei. Suporterii de la Peluza Sud nu vor mai merge la meciuri atata timp cat conflictul dintre conducere si Armata nu va fi rezolvat.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 29 Decembrie 2014, 16:00
Data actualizarii: Luni 29 Decembrie 2014, 16:23

Steaua trece prin cea mai grava criza de identitate din istoria clubului, iar astazi a mai primit o lovitura.

Ultrasii de la Peluza Sud se simt "ofensati" de conflictul dintre Gigi Becali si generali, si au anuntat ca nu se vor mai prezenta la meciurile Stelei pana cand situatia legata de culorile, sigla si palmaresul echipei nu va fi clarificata.

Iata comunicatul postat pe sudsteaua.ro:

"La final de an, cu totii ne bucuram de performantele echipei ce-o iubim, dar si de realizarile din punct de vedere ultra’ ale peluzei noastre. Insa, toate acestea sunt umbrite de un nou episod ce taraste cel mai mare club din Romania in mizerie si in acelasi timp, pune din nou, a nu stim cata oara, o mare pata pe traditia, istoria si culorile noastre."

"Noi, suporterii,suntem prinsi la mijloc in acest scandal si conflict de interese intre doua parti. Daca in ceea ce priveste creditorul clubului stim bine care sunt scopurile lui, cei care detin marca clubului Steaua, in speta Armata, acestia dovedesc ca pentru ei, numele de Steaua conteaza atat cat se ofera intr-un contract, niciun alt plan pe termen mediu sau lung nefiind o solutie."

"Ne simtim ofensati ca suporteri sa vedem cum din cauza unei dispute rezolvate pe scarile tribunalelor, numele, culorile si tricoul sfant pe care l-au imbracat Ion Voinescu, Gheorghe Constantin, Ion Alexandrescu, Emerich Ienei, Marius Lacatus, Tudorel Stoica, Miodrag Belodedici si multi alti jucatori care au adus glorie acestui club, sunt batjocorite, modificate si ascunse in fata suporterilor."

"In consecinta, Peluza Sud Steaua nu va fi prezenta la meciuri atat timp cat situatia nu se va clarifica, iar pe teren nu va fi Steaua noastra, Steaua ros-albastra, cu numele si culorile pe care toti le iubim."

"In final, multumim tuturor suporterilor care au fost alaturi de noi in peluza si ne-au sprijint in actiunile noastre!" (Sursa: sudsteaua.ro)

Modifică setările cookies